Строги мерки за сигурност ще предприемат домакините от Осиек за

...
Строги мерки за сигурност ще предприемат домакините от Осиек за
Коментари Харесай

УЕФА ще следи изкъсо поведението на феновете на мача на ЦСКА

Строги ограничения за сигурност ще подхващат домакините от Осиек за днешната среща с ЦСКА, която е от 22:15 часа. Двубоят е под мониторинг на УЕФА, откъдето са изпратили отговорник по сигурността да съблюдава организацията на мача, написа cska.bg.

От своя страна хърватите пък са твърдо решени да не позволяват още веднъж случилото се с полските почитатели от Погон (Шчечин) и няма да разрешат достъп на армейски последователи на стадиона, като в същото време ще бъде засилен и пропусквателния надзор на входовете на града, акцентират от ЦСКА.

" Напомняме, че все още УЕФА не позволява гостуващи почитатели на мачовете от клубните шампионати, позволявайки на домакините да употребяват за свои потребности пет процентния потенциал на стадиона, полагащ се по разпоредба за гостуващата аудитория. На специфична среща по проблемите на сигурността, локалните органи на реда обясниха, че ще съблюдават безкомпромисно законите и приканиха всички да са благоразумни и да се преценяват с ограниченията за сигурност ", пишат още " алените " в уеб страницата си.

Стадион " Градски врът " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 22:15 часа дуела от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред Осиек и ЦСКА.

Делегатът на срещата - Вилмос Шабо от Унгария, инспектира за последно оборудването и разгласи това на виртуалната техническа конференция преди значимия конфликт. Стадионът бе приспособен по отношение на всички условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи в изискванията на пандемията от ковид.

ЦСКА ще играе в напълно черен състезателен екип, а футболистите на Осиек ще бъдат в титулярната си синьо-бяла екипировка. Нашият вратар ще бъде със ярко зелено облекло, а стражът на съперника ни - с жълто.

Четиримата съдии на евромача са от Шотландия - Доналд Робъртсън (главен), Франсис Конър (първи асистент), Дъглас Потър (втори асистент), Андрю Далас (четвърти), а Албано Янку от Албания ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

Първият мач сред ЦСКА и Осиек, игран на Националния стадион " Васил Левски " завърши с безапелационна победа за " армейците " с 4:2. От този сезон в европейските клубни шампионати отпадна правилото за преимущество при попадение на непознат терен.

По този метод при тъждество в общия резултат от двата мача ще следват две продължения по 15 минути и при ново тъждество, спечелилият ще бъде избран след осъществяване на дузпи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР