Стрийминг платформата Нетфликс пусна документалния филм за херцозите на Съсекс

...
Стрийминг платформата Нетфликс пусна документалния филм за херцозите на Съсекс
Коментари Харесай

Журналисти към Хари преди премиерата по Нетфликс: Използвате ли семейството си, за да печелите пари?

Стрийминг платформата " Нетфликс " пусна документалния филм за херцозите на Съсекс Хари и Меган, оповестиха Агенция Франс Прес и Ройтерс. Лентата е налична за фенове от целия свят. В един от епизодите Хари съпоставя брачната половинка си Меган с майка си Даяна - по метода, по който се държи, била блага и съчувстваща също като починалата принцеса.

Филмът със заглавие „ Хари и Меган “ дава обещание да бъде неуместен за членовете на кралското семейство. Откъси от продукцията станаха обществени преди самата премиера.

В навечерието на премиерата му блестящи и усмихнати, Хари и Меган се появиха на събитие в Ню Йорк във вторник, с цел да получат премия.

„ Използвате ли фамилията си, с цел да печелите пари? “, „ Семейството ви засегнато ли е? “, " Вредите ли му? "  бяха част от въпросите на репортерите към принца, които останаха без отговор.       

Документалният филм се състои от шест епизода. Принц Хари и брачната половинка му обещаха да изложат своята позиция за разнообразни събития – от „ приказката “ за по-малкия наследник на британския крал Чарлз Трети до шокиращото разкъсване с кралското семейство.

„ Никой не знае цялата истина, единствено ние “, споделя 38-годишният Хари в анонса към кино лентата.

„ Когато залозите са толкоз високи, не е ли по-смислено да се чуе нашата версия на историята? “, добавя 41-годишната Меган Маркъл.

Двойката напусна Англия при започване на 2020 година и отпътува за Калифорния. Преди това Хари се отхвърли от всички свои кралски задължения. Британската преса е враждебна към Хари и Меган. Двойката е непопулярна и тази наклонност се ускорява, напомня Българска телеграфна агенция.

„ Има подчиненост в фамилията “, сподели Хари. „ Това е мръсна игра. “ Принцът приказва за „ болката и страданието “, които съпътстват дамите, сключили брак с някого от кралската институция.

След шокиращото изявление пред Опра Уинфри по американска телевизия, в която двойката упрекна член на кралското семейство в расизъм, няма изгледи скъсването с кралското семейство да бъде преодоляно.

В първото си изказване като крал Чарлз Трети приказва за дребния си наследник и неговата брачна половинка, които построяват своя живот в чужбина, споменавайки, че „ им изпраща цялата си обич “. 

Филмът за Хари и Меган е сериозна опасност за кралското семейство, смята експертът по монархията Ричард Фицуилямс.

„ Изглежда следва детонация. Чарлз Трети е на трона от едвам три месеца. “

Фицуилямс е избрал своя „ лагер “ – той назовава херцозите на Съсекс лицемери.

„ От една страна настояват, че желаят да имат персонален живот, а от друга, вижте какво пускат! “

Предстои публикуването на записките на принц Хари. Британската преса не щади младото семейство, което е в спор с престолонаследника Уилям и брачната половинка му.

„ Даяна несъмнено би била унищожена от болката, която Хари предизвиква на брат си “, писа в. „ Телеграф “.

На 15 декември, денят след излизането на последния епизод от документалната поредност, кралското семейство ще се събере в Уестминстър за коледен концерт, проведен от принцесата на Уелс Катрин.

Още филмовият откъс към поредицата провокира реакция измежду медиите във Англия, защото фрагменти от несвързани с Хари и Меган, на които се виждат скупчвания на кореспонденти ими микрофони, са включени в него с концепцията да се внуши на какъв мощен напън са били подложени от английската преса двамата. В. " Сън " напряко го озаглави " Съсекс, неистини и видео ". Някои от разминаванията са по-малки като фотография на Хари, заобиколен от папараци от времето, когато излиза не с Меган, а с Челси Дейви, означи " Гардиън ". Два фрагмента обаче са по-сериозно разминаване с истината и демонстрират напълно разнообразни истории. Едната е пред съд в графство Съсекс, където репортерите и камерите чакат да уловят модела Кейти Прайс, другата е при събитие, в което Майкъл Коен, юристът на Доналд Тръмп, излиза от жилището си в Ню Йорк.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР