Стриите са нещо, с което почти всяка жена се сблъсква

...
Стриите са нещо, с което почти всяка жена се сблъсква
Коментари Харесай

Този домашен крем ще ви помогне в борбата срещу стриите

Стриите са нещо, с което съвсем всяка жена се сблъсква в някакъв стадий от живота си.

Те постоянно се появяват по време на бременност, само че също по този начин са породени от неочаквани промени в тежестта и наследствени фактори. 

В днешно време се продават доста артикули, които оказват помощ да се сведе до най-малко появяването на стрии. 

Въпреки че това положение не визира здравето, появяването му може да аргументи проблеми със самочувствието. За благополучие, в допълнение към купешките други възможности, има естествени артикули, които могат да бъдат от помощ.

Приготвянето на домакински крем с витамин Е против стрии има забавни изгоди. Този витамин е значим мастноразтворим антиоксидант с множество резултати във връзка с козметиката и здравето на кожата.

Други преимущества на този крем са:
Неговата мека формула позволява безопасна приложимост по време на бременност.Той е по-евтин от други стандартни лекувания за стрии.Съставките му са 100% натурални и обикновено не провокират алергични реакции.
Въпреки че доказателствата за резултата му върху понижаване на стриите са лимитирани, той постоянно се включва в естетични лекувания против този проблем. Благодарение на антиоксидантния си ефект предпазва кожата от загуба на разтегливост.

Прилагането на витамин Е непосредствено върху стриите може да помогне за минимизиране на появяването им. За пълноценно лекуване обаче предлагаме домакински крем въз основата на този витамин. Това лекуване се прави с други потребни съставки, като кокосово масло и масло от ший.

И двете съставки обезпечават мастни киселини, антиоксиданти и аминокиселини, които след като бъдат втрити в кожата, помагат за възстановяване на външния й тип.

Необходими съставки:
1 супена лъжица кокосово масло1 капсула масло от витамин Е.2 супени лъжици масло от ший½ супена лъжица масло от авокадо 
Начин за подготвяне:
Първо поставете маслото от ший в тенджерка и го сложете върху котлон.Когато се разтопи, прибавете кокосовото масло и разбъркайте на слаб огън.След това пробийте капсула с витамин Е и прибавете наличието към сместа.Продължавайте да бъркате и отстранете от огъня.Добавете половин супена лъжица масло от авокадо.Накрая сложете получената примес в съд и изчакайте да се втвърди.Съхранявайте на хладно и изсъхнало място.
Как да употребявате:
Втрийте крема в области като дупето, корема и гърдите, където постоянно се появяват стрии.Направете си масаж в продължение на 5 минути, до момента в който продуктът се всмуква добре.Оставете да работи без изплакване и прилагайте всеки ден, за предпочитане 2 пъти дневно.
Забележка: Можете да променяте количеството на съставките, с цел да извършите повече крем. Имайте поради, че ще остане в положително положение за месец-два.

Прилагането на този домакински крем с витамин Е за стрии не предлага чудотворни или незабавни резултати. Всъщност нито един крем срещу стрии не може напълно да отстрани тези белези. За да постигнете понижаване на стриите, би трябвало да сте поредни в приложението на продукта.

От друга страна, важно е да се добавя използването му със здравословно хранене и упражняване на физически извършения. Тези привички са решаващи за здравето на кожата, защото оказват помощ тя да бъде стегната и без промени. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР