Стресаващата история на убиеца от British Airways“ отново е в

...
Стресаващата история на убиеца от British Airways“ отново е в
Коментари Харесай

Убиецът от British Airways Робърт Браун убеди съдебните заседатели, че не е убил съпругата си със смразяващо обяснение

Стресаващата история на „ килъра от British Airways “ още веднъж е в заглавията, до момента в който Робърт Браун се бори да бъде освободен от пандиза след единствено 13 години.

Пилотът-убиец употребява чук, с цел да пребие до гибел отчуждената си брачна половинка Джоана Симпсън, 46-годишна, в нощта на Хелоуин 2010 година в фамилния им дом в Аскот, Бъркшир. Той блъснал Джоана 14 пъти, до момента в който двете им дребни деца се свивали в стаята за игри.

Неговият развой разбра по какъв начин откакто уви окървавеното й тяло в найлоново фолио, той нави тялото й в багажника на колата си, а децата на задната седалка, преди да хвърли тялото й в спонтанен пластмасов ковчег в Windsor Great Park. Беше изкопал гроб в подготовка.

Въпреки предумишления детайл, Браун беше сензационно оневинен за ликвидиране, откакто призна за непредумишлено ликвидиране на съображение понижена отговорност. Според новия документален филм на ITV, Убиецът на British Airways, в съда избухнаха ахкания, до момента в който се четеше присъдата, и в невиждан ход съдията н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР