СТРЕЛЕЦИмате нужда от свобода и компания от щедри хора около

...
СТРЕЛЕЦИмате нужда от свобода и компания от щедри хора около
Коментари Харесай

Тайните за отслабване... в зависимост от зодиакалния знак-3 част

СТРЕЛЕЦ

Имате потребност от независимост и компания от великодушни хора към вас, от деяние и завършения, в противоположен случай ще се хвърлите към храната като разтуха.

Съвети

- Започнете да събирате пари, с цел да отидете на екзотично пътешестване, вместо да купувате закуски и пици.

- Слушайте музика в дома си, която ви отпуска, намалява сърдечната периодичност и успокоява мозъка ви.

- Не използвайте храна, с цел да се успокоите, предпочетете да се разхождате за 15 минути (жаждата за храна продължава към 15 минути).

- Вземете душ с хладка вода и прибавете капки етерично масло от лавандула към гъбата си.

КОЗИРОГ

Работите доста интензивно и нормално задачите ви са доста високи и амбициозни. Често не намирате време да се забавлявате и това в последна сметка ви изморява както физически, по този начин и душевен и най-после целият този стрес намира излаз към храната.

Съвети

- Преди даже да си помислите да ядете десерта, който имате в хладилника, по-добре е да ароматизирате стаята със спрей, който мирише на лимон. Това ще ви отпусне и ще понижи напрежението, ще се почувствате доста по-щастливи.

- Седнете някъде, където можете да гледате парк или зеленина. Този цвят задейства и изтрива от мозъка ви всяка мисъл за храна.

- Отделете 15 минути, с цел да си миете зъбите. Накарайте ги да блестят по този начин, както в никакъв случай не са блестели от толкоз години.

ВОДОЛЕЙ

Обикновено сте прекомерно заети с работа, че забравяте да ядете в точното време и по-късно, когато се приберете у дома, ядете два пъти повече. Когато сте сами, не се чувствате доста добре, което доста елементарно може да ви води до вратата на хладилника.

Съвети

- Опитайте се да се храните постоянно и в постоянно време, с цел да създадете баланс в себе си.

- Носете светлосини облекла, вдигнете ръцете си нагоре и направете дълбоки вдишвания, оставяйки всяка мисъл за храна да изчезне с всяко поемане.

- Когато мозъкът ви е доста ангажиран, спрете за миг и погледнете през прозореца, с цел да наблюдавате естествен феномен, залеза или някое дърво.

РИБИ

Емоциите ви са толкоз интензивни, че когато се случи нещо, което ви нарани или разстрои, първото нещо, което вършиме, е да хапнете нещо, с цел да се почувствате по-добре. По-вероятно е да получите доста неверни сигнали за апетит денем.

Съвети

- Всяка вечер пийте соево мляко, което е идеално за хормоните ви и за физическия баланс.

- Когато ви се прииска да ядете, вземете писалка и нарисувайте силуета, който желаете да имате. Визуализирайте новото си тяло.

- Поддържайте надзор над яденето, бройте от 100 до 1 и ще почувствате, че желанието ви за храна изчезва вълшебен.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР