Стрелецът на Септември, Атанас Кабов, остана изключително удовлетворен от чудесната

...
Стрелецът на Септември, Атанас Кабов, остана изключително удовлетворен от чудесната
Коментари Харесай

Кабов: Дано Септември е в efbet Лига догодина

Стрелецът на Септември, Атанас Кабов, остана извънредно задоволен от чудесната победа на неговия отбор с 3:1 против Пирин. Кабов имаше основна роля, отбелязвайки един от головете за своя отбор.

„ Доста добър мач се получи за нас. Успяхме да победим най-хубавия тим у нас. Цяла седмица разговаряхме по какъв начин не би трябвало да ги оставяме да играем и това се получи през днешния ден “, стартира някогашният левскар.

„ В последните мачове нещата се развиват добре за нас. Знаехме, че в случай че през днешния ден победим, то ще имаме добър късмет за баражите, тъй че се веселя, че нещата се получиха. Имах шанс при гола, само че няма по-хубаво нещо от това да се означи в сходен мач “.

„ Поздравявам домакините от Пирин, тревното покритие беше в чудесно положение за футбол и беше същинско наслаждение да излезем и да играем на него. Дано има повече сходни терени в българския футбол “.

„ Да се надявам, че сме в най-хубавото си положение. Здраво стъпили сме на земята, всичко зависи от нас дали ще успеем да отидем на бараж. Лично аз се надявам Септември да е в efbet Лига следващата година. Не би трябвало да се опасяваме от нито един тим, би трябвало да играем самоуверено. Указанията при нас са да играем нападателен и атрактивен футбол “, приключи Кабов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР