Стрелец уби най-малко 8 души в магазин в Ню Йорк

...
Стрелец уби най-малко 8 души в магазин в Ню Йорк
Коментари Харесай

Масова стрелба и безпорядък в САЩ: Поне 8 убити по време на лайв предаване

Стрелец умъртви минимум 8 души в магазин в Ню Йорк по време на предаване онлайн в Twitch.

Заподозрян за всеобща пукотевица в щата Ню Йорк твърди в своя онлайн манифест, че е бил движен от „ Голямата замяна “, скрит план на елита за замяна на белите с представители на други раси, както се вижда от дейностите на Байдън за вкарване на мигранти в страната с въздушен превоз, както и в дейностите на наднационални участници в Европа, насърчаващи влизането на африканци в Европейски Съюз.

„ Само преди 20 минути станах очевидец на всеобща пукотевица в супермаркет Tops онлайн в Twitch с към 20 други фенове “, написа свидетел от 4chan.

" Отворих потока, което продължи към 30 секунди по-късно. Видях най-малко 6 изстрела. Той слезе от колата и стреля по мъжа на предния стъклен вход. Той търсеше минута-две къде да паркира. След това прекъснах връзката, рестартирах потока и го видях да си проправя път във вътрешността за към 40 секунди, преди потокът да спре ", споделя той.

Момчето е на 18 години. Той е хванат жив. Всички видеоклипове в обществените мрежи са отстранени. Стеб е съумял да откри единствено екранни фотоси. Профилът на нападателя в Twitch е заличен.

И по този начин, това се случва тъкмо преди междинните избори, с потреблението на огнестрелни оръжия, което се разисква в Съединени американски щати и за което Байдън ще приказва в понеделник (нападението е в интерес на тезата на Байдън).

Надписът на цевта " Niger " и " 14 ", което явно значи 14 думи (14/88) - два четиринадесетсрични бели сепаратистки лозунга, написани от Дейвид Идън Лейн.











От манифеста:

„ Това е моят Bushmaster XM-15. Точно по този начин, използвах страшната щурмова пушка Army Class-15 като главно оръжие за тази офанзива. "

" Честно казано, това е може би най-лошият AR-15, който бих могъл да купя за тази задача и по-долу ще обясня за какво. Тъй като пребивавам в шибания Ню Йорк и съм единствено на 18, не мога законно да си купя общоприета " щурмова пушка " онлайн ", оплаква се нападателят в манифеста си.

" Дори не мога да си разреша оборудването, с цел да направя дъното на P80. Най-добрият ми залог евентуално би бил да обикалям оръжейни магазини в Ню Йорк и да се опитам да ги убедя да ми продадат пушка с обичайно понижение или да купя цяла пушка с закрепен пълнител и просто нелегално да я видоизменям, с цел да мога да употребявам противозаконните пълнители, които към този момент имам ", написа младежът.

Прилагане на тактиката:

- Пощенски код 14208 в Бъфало има най-голям % чернокожи, което е задоволително покрай мястото, където пребивавам.

-Top`s Market е зона с пощенски код 14208, където можете да намерите висок % и висока компактност на черните.

-Има 1 или 2 въоръжени пазачи с Глог-ове в Top Market`s, IIIA бронята ще спре амунициите им

-Според Гугъл и без значение изследване, 16:00 часа петък е най-натовареното време в Top`s Market.

- Картографирах вътрешността и избрах най-хубавия проект за офанзива, с максимален късмет за триумф.

- Законите за оръжията са анулирани в Ню Йорк. Оръжията от щурмови вид и пълнителите с огромен потенциал са неразрешени за владение от цивилни, което понижава заканите от спазващите закона цивилни.

- AR-15 и неговите разновидности са доста смъртоносни, когато се употребяват вярно. Именно заради тази причина избрах един от тях. Ще бъдат употребявани пълнители и муниции с огромен потенциал, които нанасят (достатъчно) балистични вреди за дейно удряне.

AR-15 е елементарно наличен даже в лошотия Ню Йорк и с няколко модификации може да убива дейно. Освен това медиите обичат да ненавиждат AR-15, което може да усили медийното отразяване и публичното неодобрение.

- Ще нося порядъчен бронежилет и каска за отбрана от огнестрелно оръжие.

- Ще имам JFAK на колана си, ако би трябвало да се церя от огнестрелни или остри/тъпи рани.

- „ Ще употребявам колата си, с цел да запазвам оръжията и да се движа бързо… “

Интересно е, че директно след стрелбата в Ню Йорк е имало всеобщо сборичкване в Милениум Парк в Чикаго, Илинойс.

Според полицейските данни тук е имало най-малко 100 служители на реда и са почнали всеобщи арести. Трима служители на реда е трябвало да бъдат обезоръжени, откакто са били опръскани с кръвта на жертва с огнестрелно оръжие. Жертвата на стрелбата е откарана в детската болница Лурие.

16-годишно момче е умряло, откакто е било убито пред магазин Bean в Millennium Park по време на случай с " огромна група " довечера, съгласно полицията в Чикаго.

Streamer: " Има хиляди деца в центъра на града, някои въоръжени с оръжие. На Мичиган авеню танцуват върху коли. "

От полицията в Чикаго:

" -Нова навалица в Уабаш "

-Ако са на открито или скачат върху коли, арестувайте ги. Масовият арест е бил в 19:41 часа. 9:30 е и продължава

-Друга огромна група се доближава до Мичиган и Рандолф

- Диърборн и Медисън. Трябват повече коли. Голям пердах 150-200 ".

PS

Мнозина са чували за всеобщите стратегии за надзор на мозъка на Tavistock, в това число Mk ultra.

Психологическата война в Тависток се употребява от 1920 година Можете да си визиите до каква степен са стигнали в технологиите. Това е корпоратизацията на култовете, техните окултни познания и военни опити, позволяващи по-нататъшно разширение.

Тависток управлява психологичното здраве в СВЕТА, образованието, мозъчните тръстове, държавните управления, разузнаването – те образоват Централно разузнавателно управление на САЩ и други организации, огромни военни фармацевтични компании, медиите и следят съвсем всеки аспект на нашето общество.

Mk ultra е освен това от неетично проучване на военното разузнаване, обвързвано с ужасяващо принуждение над деца по света. Това проучване продължава, употребявайки прикрито окултно познание за невидимото, съчетано с напреднала логика на психиката и военни технологии.

Военният надзор на мозъка по време на война в този момент се отприщва като психическа война против обществото. Масовото програмиране на страха от „ ударната вълна “ на Тависток е превод от микро към макро равнище.

Социалните медии дават невиждано поле за този тип активност. Освен " вибриране ", звуци и други неща, които въздействат на задачата, в този момент те въздействат и посредством обществените мрежи. Обработката е съкратена до седмици. Сигурен съм, че днешният стрелец е жертва на Тависток. Преценете сами.

В понеделник Стареца (Байдън) щеше да каже нещо на масите за Втората корекция (притежанието на оръжие), която той и групата, която го държи, мечтаят да отстранен. И ден преди този момент, внезапно, от нищото, се появява човек с огнестрелно оръжие и смъква всички поред, като прави двоен подарък на световния кабал и Стареца.

Първо, дядото ще има какво да каже за втората корекция, ще има претекст да предложи премахването на оръжието и претекст за премахването на втората корекция. Плюс това, стрелецът палач написа в манифеста, че белите се подменят с черни, т.е. за проекта за Великата промяна на елитите, която в този момент прави старецът, внасяйки мигранти с рейсове и самолети.

Сега старецът ще има опцията да разгласи всички, които пишат и приказват по тематиката „ Голямата замяна “ като последователи на тайни теории и вследствие на това за домашни терористи, поставящи отвън закона говорещите истини. Често срещана тактичност на световния кабал.

Превод: СМ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР