Стрелба в училище в руския град Брянск, близо до границата

...
Стрелба в училище в руския град Брянск, близо до границата
Коментари Харесай

ЕКШЪН: Осмокласничка от Брянск застреля двама съученици и се самоуби

Стрелба в учебно заведение в съветския град Брянск, покрай границата с Украйна, през днешния ден приключи с две жертви, съобщи ТАСС, като се базира на регионалното ръководство на Министерството на вътрешните работи.

По предварителна информация ученичка в локална гимназия влезнала в постройката на образователното заведение и стреляла няколко пъти с револвер на татко си. Тийнейджърката, която била в осми клас, ранила шестима свои съученици, след което се самоубила. Впоследствие една от ранените е умряла в болница.

Бедствието е станало в гимназия №5. Ученичката е носила огнестрелно оръжие, с което е стреляла няколко пъти.На мястото на случая работят чиновници на полицията и Спешна помощ. Изясняват се събитията към произшествието. Според депутата от Държавната дума Александър Хинштейн ловното оръжие, от което е осъществена стрелбата, е записано на бащата на момичето.

Като предпочитана версия за стрелбата се счита спор със съученици, оповестиха от органите на реда. Според районното Министерство на вътрешните работи петима са ранени, един от ранените е умрял.

Двама потърпевши при стрелбата са в приблизително тежко положение, оповестиха от незабавното поделение на болничното заведение в града. По-късно лекарите оповестиха, че положението на единия от потърпевшите се е влошило и има заплаха за живота му. Той е в реанимация.

Гимназията, в която се е случила нещастието, се охранява от частна охранителна компания и е назначена инспекция.

Восьмиклассница устроила стрельбу в школе в Брянске. Она ранила четырех мальчиков и покончила с собой

По данным «Подслушано Брянск», ученица 8А класса Алина А. сделала пять выстрелов из дробовика. Она опоздала на урок, вошла в класс примерно в 9:15 и открыла огонь.

Погиб ее…
— 7x7 — Горизонтальная Россия (@7x7journal) Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР