Стрелба и ранен полицай белязаха арест на 27-годишен рецидивист във

...
Стрелба и ранен полицай белязаха арест на 27-годишен рецидивист във
Коментари Харесай

Стрелба и ранен полицай при арест във Варна

Стрелба и ранен служител на реда белязаха арест на 27-годишен рецидивист във Варна. Той е бил арестуван, до момента в който се опитвал да отвори паркиран автомобил във Варна. При идването на мястото органите на реда открили, че мъжът е очевидно под въздействие на упойващи субстанции. Стигнало се до производство на изстрели и битка. Единият служител на реда е със спукана дясна ръка, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

По първична информация мъжът не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал. Полицаите употребявали електроди, с цел да задържат нарушителя, само че той въпреки всичко съумял да избяга.

Служителите на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в региона на коляното и по този начин го забавили.

Стигнало се до потребление и на физическа мощ. Вследствие на битката единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка. По-късно униформените открили и самоличността на причинителя. Той се оказал гражданин на Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан за взломни обири, наркозависим.

У арестувания е открито пакетче с кристалообразно вещество.

От два месеца във Варна текат акции против локалния кримиконтингент. През юли фрагменти от повален на земята водач обиколиха мрежата. Оказва се, че това е част от акцията на Министерство на вътрешните работи против пияните и дрогирани водачи на пътя.

Случаят е от 13 юли, когато на ул. “Дубровник ” лек автомобил минава с висока скорост около полицейски чиновници. Автомобилът навлиза в прилежаща улица и изключва светлините си. Следва гонка с два екипа на “Пътна полиция ”. След като съумяват да отклонят лидера на лекия автомобил, служителите на реда вършат инспекция за алкохол с дрегер. Той регистрира 0,51 промила.

Източник: 24 часа
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР