Стратимир със сигурност е един от най-интересните персонажи, които сме

...
Стратимир със сигурност е един от най-интересните персонажи, които сме
Коментари Харесай

Стратимир от "Игри на волята" е девствен? Риалити звездата с откровения в Instagram

Стратимир сигурно е един от най-интересните персонажи, които сме виждали в " Игри на волята ". Той респектира с представянето си, само че и с транформацията от заоблен вид с бирено коремче до фитнес инфлуенсър:

Вероятно точно по тази причина измежду въпросите, които почитателите му зададоха в Instagram, бе и този по какъв начин се държи стимулиран и какво го въодушевява. Стратимир показа нещо доста просто - въодушевява се от бъдещия си Аз. " Когато осъзнаеш, че бъдещият теб е напълно подвластен от настоящия теб, незабавно разбираш по какъв начин би трябвало да действаш, с цел да бъдеш индивида, който искаш ", надъхва онлайн Стратимир.

Виж още: " Наско Колев ще ревнува ": Лидия конкурира Николета, появи се без сутиен

Иначе Тими призна, че преди години е обожавал да играе видео игри и го е правил с часове наред всеки ден. Е, през днешния ден го смята за загуба на време, в случай че не се изкарват пари от цялата работа. 

Стратимир бе запитан и по кое време за последно е правил секс, като тук отговорът изненада всички. Риалити героят показа, че е... непорочен. Дали това е истина - може би единствено Паулина ще може да ни каже!

Виж още: Провокация: Елизабет от " Игри на волята " се снима в поза " ще ти взема всичко "  

Що се отнася до най-важното качество за един мъж, съгласно Стратимир това е умеенето да се оправя със напрежението. Риалити звездата даже показа, че съзнателно се слага в стресови обстановки, с цел да тренира контрола върху мислите и възприятията си. 

Изображение: https://www.instagram.com/balkan.beast/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР