Стратегията помогна на Ухан (където пандемията се появи за първи

...
Стратегията помогна на Ухан (където пандемията се появи за първи
Коментари Харесай

Спират обществения транспорт в Ухан заради COVID

Стратегията оказа помощ на Ухан (където пандемията се появи за първи път) и други региони в страната да управляват броя на случаите, само че строгите локдауни при експлоадирането на огромни огнища и страхът от допустимо връщане на рестриктивните мерки при определяне на нови случаи навредиха съществено на стопанската система, подкопаха доверието на бизнеса и се отразиха отрицателно на желанието на хората да пътуват.

Властите в квартал Цзянся с над 900 000 поданици, оповестиха, че през днешния ден в главните му градски зони се вкарват тридневни ограничавания, които включват възбрана на огромни публични събития и на храненето в заведения за хранене, затваряне на обществени места за развлечения, на селскостопански пазари и дребни клиники. Спира се също придвижването на рейсовете и метрото.

Властите приканиха жителите да не напущат региона през тези три дни, а пасажерите - да заобикалят да влизат в него. Заповедта беше издадена скоро откакто локалните управляващи в Цзянся обявиха нощес, че са разкрили два случая по време на постоянните проби и още два случая при преглеждането на хора, които са били в непосредствен контакт със болестта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР