Стратегията на Yettel за устойчиво развитие получи най-високото отличие в

...
Стратегията на Yettel за устойчиво развитие получи най-високото отличие в
Коментари Харесай

Yettel спечели ESG наградата на PwC за своята стратегия за устойчивост в телекомуникациите


Стратегията на Yettel за стабилно развиване получи най-високото отличие в състезанието ESG Awards на PwC. Усилията на оператора за създаване на бизнес в баланс с бъдещето бяха оценени по над 50 критерия, с което Yettel отбрани дълготрайния си ангажимент за резистентност към своите клиенти, чиновници и околната среда.

„ За нас е огромно благополучие да получим самопризнание в региона, която най-добре демонстрира същността на една компания и пътя, по който е избрала да върви. В Yettel имаме вяра, че всичко в света би трябвало да съществува в баланс: с природата, с хората, в баланс с бъдещето ни. Посвещаваме тази премия на чиновниците на Yettel, които взеха драговолно тематиката за устойчивото развиване и с доста увереност сътвориха тактика не с празни думи, а с съответни измерими цели. Признанието довечера ни стимулира още повече да реализираме резултатите, към които се стремим, и по този начин да променяме средата към нас към по-добро “, съобщи Михаела Калайджиева, основен шеф „ Корпоративна политика “, която одобри премията на публична гала по награждаване на спечелилите.

 Yettel
В ESG Awards на PwC България се включиха близо 70 компании, които ползват ефикасна ESG тактика и оферират новаторски артикули и услуги с позитивно влияние върху околната среда и обществото. Отличията бяха присъдени в четири категории, като Yettel завоюва първото място измежду телекомите в категория „ Стратегия “.

Високото признанието идва малко повече от месец откакто операторът разгласи публично Тя е построена върху четири съществени стълба: грижа за околната среда, хора, развиване на технологиите за стабилно бъдеще и ръководство, учредено на честност и бистрота. Във всяко едно от направленията компанията е заложила съответни и измерими цели, с които да понижи въздействието от активността си и да реализира по-устойчиво бъдеще за своите клиенти, чиновници и за околната среда.

Един от акцентите измежду таргетите на телекома е събирането до 2028 година на най-малко 127 тона електронни боклуци, които са най-бързо растящият поток от боклуци в международен мащаб (statista.com). Сред задачите, свързани с хората, е възстановяване на салдото сред мъжете и дамите на софтуерни позиции в компанията. Телекомът освен поема уговорката да осъществя своите цели, само че и си слага като задача да приобщи към въпросите за устойчивостта своите чиновници, потребителите си и обществото. Yettel възнамерява да доближава с потребна информация за устойчивия метод на живот до 2 500 000 души годишно, а хората в компанията да подаряват по 1000 работни часа всяка година за екологични и обществени дела. Операторът е фокусирал старания и във внедряването на нововъведения в технологиите, онлайн отбраната, и развиването на 5G мрежата си, която да стане налична до 85% от популацията в България до 2026 година

Повече за отчета за резистентност и тактиката за стабилно развиване на Yettel можете да видите
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР