Стратегията на руския държавен глава Владимир Путин Владимир Путин -

...
Стратегията на руския държавен глава Владимир Путин Владимир Путин -
Коментари Харесай

Бивш генерален секретар на НАТО: Стратегията на Путин да чака втори мандат на Тръмп е погрешна

Стратегията на съветския държавен глава Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да изчака възможното завръщане на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в Белия дом е " следващата неточност на Кремъл ", съобщи някогашният общоприет секретар на НАТО лорд Джордж Робъртсън, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12505
Робъртсън, който също така е и някогашен министър на защитата на Англия, сподели, че макар другарската изразителност на Тръмп във връзка с Русия, до момента в който е бил президент, той в действителност е засилил американската защита и е нараснал поддръжката на Вашингтон за НАТО.

Политикът от Лейбъристката партия напомни, че републиканци от американския Конгрес също обявиха по време на аудиенция в Обединеното кралство, че проектът на Путин има слаби места. 

Робъртсън съобщи в Камарата на лордовете: " Сега, в миг, в който Русия не реализира никакъв действителен прогрес, наподобява, че Путин може единствено да чака избирането на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, надявайки се, че той ще подписа някаква мръсна договорка за преустановяване на войната. Но даже и тази тактика, в случай че въобще може да се назова по този начин, е неправилна ". 

" Членове на Конгреса на Съединени американски щати от Републиканската партия бяха тук дружно с фонда " Маршал " и бяха доста въодушевени да заявят, че тази тактика е слаба. Когато заемаше президентския пост, Тръмп изпрати ракети в Полша, усили финансирането за НАТО и уверено увеличи мощта на личната си войска макар реториката, която използваше. Ето за какво това стартира да наподобява като още една неточност от страна на Кремъл ", изясни някогашният общоприет секретар на алианса. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР