Стратегическите листвания на ByBit и KuCoin от Bitcoin Spark (BTCS),

...
Стратегическите листвания на ByBit и KuCoin от Bitcoin Spark (BTCS),
Коментари Харесай

ByBit и KuCoin подхранват шума около ICO бонус събитието на BTCS сред притежателите на SOL

Стратегическите листвания на ByBit и KuCoin от Bitcoin Spark (BTCS), новаторски блокчейн и преуспяващ ICO план, провокират засилено очакване и възторг.

Дългоочакваното ICO бонус събитие на BTCS разнообразява атмосферата, когато ICO планът доближава своя връх, подхранван от листингите на ByBit и KuCoin. В резултат на това вълението се разпростря измежду притежателите на SOL ускорява упованието.

Крипто борсата ByBit

Bybit е водеща международна борса за крипто деривати, известна с ливъридж до 100x за безсрочни контракти за известни криптовалути като BTC и ETH. С комфортен за прилагане интерфейс, тя обезпечава добра ликвидност и усъвършенствани функционалности за търговия за потребителите в международен мащаб.



Крипто борсата Bybit е приета за сигурни спот и фючърсни пазари и е налична за консуматори от 200 страни в Австралия, Европа, Азия, Южна Америка и Африка. Наличието му в другите страни обаче зависи от регулаторните съображения, свързани с криптовалутите.

Bybit се ангажира да уголемява услугите си и да дава оптимално преживяване при търговия с BTCS. Макар че е налична в голям брой страни, някои ограничавания в съответни райони попречват разширението.

KuCoin

KuCoin е значим състезател в обмена на криптовалути, като предлага необятен избор от над 700 цифрови актива. Токенът подхожда на търговците, които се интересуват от по-рядко срещани криптовалути, а ниската такса за покупко-продажби с лимитирани поръчки за ETH и BTC го прави доходоносен за търговците.

Освен конкурентни такси, KuCoin дава функционалности, пригодени за напреднали търговци, в това число ботове за търговия, търговия с фючърси и благоприятни условия за генериране на рентабилност в региона на децентрализираните финанси (DeFi). Включването на токени с ливъридж също обслужва тези, които търсят засилена експозиция към съответни активи.

За трейдърите, които минават от други платформи, KuCoin предлага обещаваща дестинация с усъвършенствани принадлежности, задвижвани от Kucoin Token (KCS), родния токен, построен по ERC-20 стандарта в мрежата на Етериум, поддържан от множеството ETH портфейли. Въпреки това KuCoin може да не е най-хубавият избор за начинаещи заради оперативната си трудност.

Платформата също по този начин не е налична в Съединените щати заради регулаторни аргументи. Въпреки това тя обслужва консуматори в над 200 страни по света, което я прави налична за разнообразна интернационална публика и е идеална за листване в BTCS.

Цена на SOL

Solana (SOL) е блокчейн платформа за смарт контракти и dApps, употребяваща консенсусния механизъм доказателство за залог (PoS), стартирана през 2020 година

Цената на SOL претърпява забележителен скок, осигурявайки си позиция измежду шестте най-големи криптовалути. Това удивително показване идва макар предизвикателната за SOL година, през която тя се сблъска с регулаторен надзор. Цената на SOL стартира впечатляващия си напредък през юли, макар че Комисията по скъпите бумаги и тържищата (SEC) дефинира SOL като скъпа книга по-рано през 2023 година

Bitcoin Spark (BTCS): Финална фаза на ICO-то

Bitcoin Spark е форк на BTC със сходна токеномика, като лимитираното предложение на 21 милиона токена, само че с разнообразни процеси. Като се има поради, че истинската платформа е мудна и не разполага с благоприятни условия за смарт контракти може да се каже, че BTCS внася скорост, мащабируемост и аспекти на смарт контракти.

Платформата разпростира многофункционален пласт, засягащ осъществяването, консенсуса, възнагражденията и добива. И четирите са оперативно съвместими, само че пластът за рандеман е обособен от останалите, като е обвързван със пласта за хонорари.

Възнагражденията за рандеман на BTCS ще надвишават времевата рамка на BTC. Механизмът на Bitcoin Spark, прочут като доказателството за развой (PoP) набира известност, защото неговият приобщаващ и наличен темперамент притегля разнообразни вложители.

BTCS употребява приложението Bitcoin Spark, с цел да извърши обещанието си. To е налично за всеки, който разполага със общоприетоо смарт устройство и високоскоростна връзка, както и дава опция за присъединяване в необятните функционалности на екосистемата на BTCS.

ICO на Bitcoin Spark е в краен стадий!

С наближаването на датата на пускане BTCS заема централно място поради извънредния си заключителен бонус и опцията за основаване на благосъстояние, в случай че BTCS успее да нарастне фрапантно. Основната атракция най-сетне е тук, а вложителите, в това число притежателите на SOL, знаят какви са последствията от пропускането на идния бонус.

Побързайте да се възползвате от шанса, защото крайният бонус на BTCS съгласно мнозина може да бъде обогатяващо събитие, което да умножи притежанията ви на токени през 2023 година

Повече информация и актуализации за това вълнуващо бонусно събитие можете да намерите в профилите на обществените медии на BTCS . При стартова цена от $10 притежателите, които закупят BTCS на цена от $3.75 в настоящата десета фаза, могат да се насладят на 4% бонус и 277% възвръщаемост на вложенията.

Независимо от това, ранните консуматори към този момент са заключили своята 800% възвръщаемост на вложенията. След сполучливи одити и KYC, притоците са впечатляващи, защото етапите на ICO притеглят китове и притежатели на SOL.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР