Стратегически разузнавателен безпилотен самолет на военновъздушните сили на САЩ модел

...
Стратегически разузнавателен безпилотен самолет на военновъздушните сили на САЩ модел
Коментари Харесай

Американски боен дрон забелязан край черноморските брегове на Русия

Стратегически разследващ безпилотен аероплан на военновъздушните сили на Съединени американски щати модел RQ-4 Global Hawk е направил многочасов полет в региона на съветското крайбрежие на Черно море , оповестяват съветските медии.

По данни на Plane Radar дронът е изхвърчал през вчерашния ден от авиобазата на НАТО Сигонела в Италия и в 12:19 часа московско време е почнал да следи фронтовата линия в Донбас . След като завършил огледа, апаратът от региона на Николаевска област в Украйна се отправил към брега Крим и Краснодарския край .

14:36 мск.
Как предполагалось, полетел мониторить Российское

Безпилотникът летял в избрания район в продължение на към 8 часа, като краткотрайно се е доближил към съветските крайбрежия на разстояние от 40 км . В 22:19 апаратът се отправил назад към базата си в Италия.

Около обяд в региона на черноморското крайбрежие на Русия също по този начин бил видян разследващ аероплан за битка с подводници Boeing P-8A Poseidon .

Разузнавателният безпилотник RQ-4B на няколко пъти е бил забелязван в небето над Донбас. През последните месеци полетите на американски безпилотни апарати до границите на Русия доста се усилиха.

12:48 мск.
Патрульный противолодочный самолёт, #Boeing P-8A #Poseidon, Военноморски сили США
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР