Страстите Благови приличат на индийски сериал Най-големият любовчия след футболистите има

...
Страстите Благови приличат на индийски сериал
Най-големият любовчия след футболистите има
Коментари Харесай

Благо Джизъса си играе с огъня! Лъже Ивана с Полина

Страстите Благови наподобяват на индийски сериал

Най-големият любовчия след футболистите има сериазен проблем с обвързването. След като една жена му клекне и стане негова, той я зарязва и хуква към следващата.

В случая обаче наш Благойчо се върнал към….бившата Полина. Той завъртя обич още веднъж с Полина и то зад тила на Ивана.

Излъганият в случая  е най-новата му тръпка Ивана, за която пътеки направи да я смъкна. И в какъв брой малките екрани върви, с цел да „ реве “, че многооо я обича.

Е, откакто стана негова щерката на Ванко 1 към този момент не му е забавна. Много забавно обаче по какъв начин ще реагира рапъра Ванко, откакто разбере, че нашарения ритнитопковец се гаври с единственото му чадо.

А по какъв начин се е случил сериала сред Полина Спасова и някогашния й брачен партньор. Поли и Благо сложиха завършек на брака си малко откакто Джизъса излезе от „ Сървайвър “.

Бракът им не устоя и година, а повода за раздялата не стана ясна, евентуално поради забежките на набожния екс футболист.

В края на предходната година обаче, откакто Благой схванал, че Поли си има нов другар, почнал дай написа любовни известия.

И смуглата хубавица подала, като още веднъж се вързала на акъла на Благо и двамата завъртели любовна спекулация, под носа на Ивана, кълнят се очевидци на свалката

Инфо: Интрига.бг, Crimesbg.com

 

 

Тагове: Благо Джизъса Благо и Ивана Полина Спасова Благо и Полина Джизъса Ванко 1 любовна афера
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР