Страшен скандал с погром в благоевградски бар вдигна полицията на

...
Страшен скандал с погром в благоевградски бар вдигна полицията на
Коментари Харесай

Жестоко меле в центъра на Благоевград! Еката нахълта с брадва в бар и стана страшно

Страшен скандал с разгром в благоевградски бар подвигна полицията на крайник нощес. Криминално проявено лице влезе с секира в заведението и изпотроши няколко маси в търсене на някого. Намесиха се клиенти, полиция, СОТ и Веселин Стойнев бе обуздан, оповестява struma.com.

За благополучие жертви и потърпевши няма, само че обстановката е била страшна. Погромът в бара е огромен няколко маса са изпотрошени.



Предисторията на абсурда тръгнала от благоевградско квартално заведение, където приятелката на нападателя Веселин Стойчев с прякор Еката била на работа. Според очевидци пред полицията, известният благоевградчанинан Иван Стойчев, с прякор Дилъра и Калоян Камбитов я подканяли с неприлични оферти, след което си тръгнали. След като напуснали заведението Стойчев и Камбитов, тя звъннала на гаджето си Веско-Еката и му се оплакала от непристойното държание на групата им.

Побеснял от чутото, Веселин взима брадвата и потегля да търси възмездие, като ги намира в заведението. При типа им вади брадвата и чупи масата, само че не протяга ръка на тях, след което си потегля. От бара са натиснали паник бутон и Еката е задържан на другата улица. Той е престъпно проявен, има голям брой регистрации за побоища и обири.

Работата по случая продължава
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР