Страшен гаф са допуснали сценаристите на Игри на волята, алармират

...
Страшен гаф са допуснали сценаристите на Игри на волята, алармират
Коментари Харесай

Жесток гаф на Алекс Сърчаджиева вбеси мрежата СНИМКА

Страшен гаф са позволили сценаристите на „ Игри на волята ”, сигнализират бдителни фенове. Ето какво написа Бойка Трифонова във Facebook: " КАК Народоосвободителна въстаническа армия ТВ ОЖЕНИ МАЙКА И СИН, драги фенове, нощес, по време на втори епизод на " Игри на волята "!


Значи, излиза Александра Сърчаджиева с този неин провокиращ глас, която другояче може би не звучи тъкмо по този начин, само че все й дават да води излъчвания, на които тя би трябвало да надвиква съпътстващ пронизителен звук и когато крещи, изобщо не гали ухото нито с тембър, нито с интонация; та, излиза тя на плажа и изкрещява на участниците, че ще опише историята за Свети Константин и Елена.
И аз се натъкмявам малко по-удобно и й крещя: Давай да чуем!

Историята била значи от Странджа. Там се е случила, също по този начин. Господ Бог обичал Странджа и странджанци. Затова им запалил един огромен огън. (!? ) И им споделил на хората да минат през огъня, и че който е добър няма да изгори. (?! ) От мъжете минал единствено Константин и не изгорен. От дамите предходна Елена и не изгоряла. И те по тази причина се оженили (?! ) И станали светци!... Истината е, че Свети Константин е император на втората Римска империя, а света Елена е неговата майка.

Когато сценаристите на Нова Броудкастинг Груп пишат всякакви неща за всякакви исторически персони, и взимат заплати за това нещо, и носят отговорност към възпитанието на обществото, че и на децата, и изобщо носят отговорност кви ги съчиняват, дали биха били по този начин положителни да вземат в този момент и да се разкаят, посредством публично овакантяване на работа, написа хотнюз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР