Странната позиция на Кирил Петков за Северна Македония, която е

...
Странната позиция на Кирил Петков за Северна Македония, която е
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Ако Кирил Петков не промени позицията си за РСМ, ще имаме проблем със защитата на националния интерес

Странната позиция на Кирил Петков за Северна Македония, която е отвън съдружно спорузамение, я има на паметна бележка, която съставлява обобщена информация от извършени публични диалози на равнище Министерски съвет, посланици, посещаване на Урсула фон дер Лайен и по този начин нататък. В България има хора, по този начин наречените протоколчици, които записват тези диалози, записват казаното. Разбира се, това в общественото пространство аз не мога да го извадя, тъй като това е класифицирана информация, само че всички по веригата са осведомени. 

Това сподели Станислав Балабанов от " ИТН " по Нова Тв.

Страната позиция на премиера Петков е отвън всякакво съдружно съглашение, отвън всевъзможни диалози, които бяха доказани на съдружен съвет и на съвещателен съвет при президента, и посредством декларация от Народното събрание. Ако Кирил Петков не намерения и не ревизира позицията си за Северна Македония в този момент, след месеци след това общественото говорене на господин Петков ще се пресича с обещанията, които е давал някъде там, и ще имаме голям проблем със отбраняване на националния интерес, добави Балабанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР