Странна дупка на обратната страна на Луната бе заснета от

...
Странна дупка на обратната страна на Луната бе заснета от
Коментари Харесай

Заснеха странна дупка на Луната

Странна дупка на противоположната страна на Луната бе снимана от американска и японска галактическа инсталация. Някои от най-изявените уфолози в света считат, че това е вход на тунел, дело на извънземни.

Дупката е била видяна за пръв път в средата на октомври предходната година от екипа на професор Джуничи Харуяма от Агенцията за аерокосмически проучвания на Япония.

Когато учените анализирали изображения на Луната, изпратени от сондата " Кагуя ", се натъкнали на отвора, ситуиран в региона на вулканичтото плато " Хълмовете на Мариус ".

Според учените дузпака е с диаметър към 65 метра. Предполагаемата й дължина и широчина е 80 и 37 м. След откритието на японските учени, специалистите от НАСА също започнаха следствие.

Американската сонда " Бунар Риконесънс Орбитър " също снима фотоси на мястото. Те са надалеч по-качествени и на тях ясно се вижда черния вход.

Янките признаха, че преди 11 месеца сондата им е снимала и друга подозрителна дупка, още веднъж на противоположната страна на естествения сателит на Земята. Нейните размери обаче са по-малки.

Браздите върху повърхността на Луната пък подсказват, че под нея съществуват тунели. Според уфолози те са издигнати от извънземни и са част от лунни градове.

Има обаче и съперници на тази доктрина. Те смятат, че дупките са се образували от земетресения на Луната.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР