Страните от НАТО смятат Русия за свой противник. Срещана на

...
Страните от НАТО смятат Русия за свой противник. Срещана на
Коментари Харесай

Песков очаква срещата на върха на НАТО да се проведе в антируски дух

Страните от НАТО считат Русия за собствен съперник. Срещана на върха във Вилнюс ще се води по неприятелски метод по отношение на Руската федерация. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Говорим за среща на върха на едно обединяване, което има емфатичен съсредоточен антируски темперамент, Русия също се възприема от тях (членовете на алианса) като зложелател, като съперник и в този дух ще се проведат полемиките там, уточни той.

По думите му Русия следи деликатно протичащото се във Вилнюс. Много изказвания ще бъдат обект на изчерпателен разбор, за ​​да се вземат ограничения, ориентирани към обезпечаване на нашата лична сигурност, акцентира Песков.

Той посочи, че не е значимо къде се организира срещата на НАТО, а какво е наличието на това събитие . " Съдържанието в навечерието на тази среща на върха в действителност към този момент стартира да показва мощна антируска настройка, която проличава в изявленията и изказванията на представители на всички страни членки на алианса ", добави представителят на Кремъл.

На 11 юли във Вилнюс стартира, в която вземат участие водачите на 31 страни от алианса и Швеция.
 Русия заплаши Европа, в случай че Украйна влезе в НАТО
Русия заплаши Европа, в случай че Украйна влезе в НАТО

Москва ще отговори твърдо на всяка сходна стъпка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР