Странен избор за вечерна визия от испанската кралица Летисия, който

...
Странен избор за вечерна визия от испанската кралица Летисия, който
Коментари Харесай

Кралица Летисия отнесе критика за пола от H&M с голяма дупка

Странен избор за вечерна визия от испанската кралица Летисия, който изненада мнозина и провокира вълна от рецензии в обществените мрежи.

Кралица Летисия участва на филмовия фестивал в Навара в петък. За появяването си любимката на публиката носеше много странна пола , която провокира вълна от рецензии в обществените мрежи. Става дума за карирана пола на марката H&M.

Първоначално класическият втален модел с леко разкрояване провокира неразбиране поради изрязаната част под формата на... дупка!

 Кралица Летисия

Дупката, с диаметър към 15 см, изглеждаше необичайно, а в тази ситуация с кралската персона обликът се получи по-скоро абсурден. Летисия добави полата с черен топ, типичен обувки и обеци с три пръстена.

 Кралица Летисия

Трябва да се означи, че тази есен рецензиите към Летисия се трансформират в нещо всекидневно . Преди седмица тя провокира сензация, като избра рокля с изцяло гол тил за излизането си.

Очевидно кралският двор е почнал да опитва. Въпреки обстоятелството, че дрешникът на испанската кралица се счита за относително бюджетен (в съпоставяне с този на Кейт Мидълтън или кралица Рания), аргументите да се разискват нейните тоалети станаха доста повече.

Също по този начин би трябвало отбележим, че фигурата на Летисия е съвършена, даже полата със странна дупка не може да прикрие тънката талия и красивите крайници.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР