Страната ни е богата на много неща. България радва народа

...
Страната ни е богата на много неща. България радва народа
Коментари Харесай

4 места в България, които лекуват болести

Страната ни е богата на доста неща. България радва народа си както с красива природа, по този начин и с доста чудеса. У нас има четири места, които извършват стремежи и лекуват заболявания.

За лековитите качества на тези четири места в България се знае по целия свят. Отивайки там, даже най-болният ще се изцери изцяло.

Храмът в село Златолист

 Църквата в Златолист Снимка: panoramio.com

Едно от лековитите места е обвързвано с фамозната Преподобна Стойна. Петричката пророчица Ванга бе нейна ученичка. Приживе при Преподобна Стойна се стичаха хора от всички краища на България. Всички търсеха при нея лек и небесна отбрана.

Преподобна Стойна прекарва последните 30 години от живота си в село Златолист, ситуирано близо от енергийната околност Рупите. Неин справочник и настойник е Св. Георги.

Днес, 85 години след кончината ѝ, местността ѝ продължава да притегля стотици хора. В храма в село Златолист всекидневно има молещи се хора. Всяка молба, отправена в него, бива задоволена. Вярващите са уверени, че храмът лекува всевъзможни заболявания и взема решение всевъзможни проблеми.

Църквата в Златолист е издигната преди IX век, още по тракийско време. И до през днешния ден храмът е запазил достоверния си тип. Той носи името на Свети Георги – светецът, който е довел Преподобна Стойна по тези места.

Руската черква в София

 Руската черква

Храмът в Златолист не е единственото място в България, на което се случват чудеса. Молбите ви ще бъдат чути и в Руската черква, ситуирана в самото сърце на столицата София. Издигната при започване на XX век, тя впечатлява с внушителната си архитектура. Руската черква е прочут и с чудесата, които се случват там. Всеки, които има предпочитание, може да напише желанието си на листче и да го остави в плануваното за това помещение. Молбата ми, стига да е рационална, ще бъде задоволена.

Рилския манастир

Третото свето място се намира в неповторимата Рила планина. Там е ситуиран Рилският манастир. Вярващи от близо и надалеч идват тук, с цел да се молят и да търсят отговор на молбите си, отправени към светеца Иван Рилски. Той неслучайно се назовава Чудотворец. И до ден сегашен високо в планината се пази мястото, където е живял светецът. Проходът, през който всеки ден е минавал Иван Рилски, е непокътнат в достоверния си тип и до през днешния ден. Поверието гласи, че в случай че съумеете да стигнете до него и да се промушите през изхода големите скални парчета, Бог е чул молитвите ви и е опростил греховете ви.

 Рилски манастир

Езерцето в Леденика

Четвъртото магическо място в България, в което се случват чудеса, е езерцето в Леденика. Там е събрана бистрата вода, която сълзи от сталактоните. Капка по капка тя цялостни каменната чешма, намираща се в края на тунелите. Легендата твърди, че тя съставлява сълзите, които е изплакала планината. Ето за какво се смята за заредена с магически заряд и силата да лекува и да сбъдва стремежи. Ако имате здравословни проблеми, би трябвало да отидете там – желанието ви за изцерение ще се сбъдне незабавно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР