Стражът на Септември – Димитър Шейтанов, бе избран за Играч

...
Стражът на Септември – Димитър Шейтанов, бе избран за Играч
Коментари Харесай

Димитър Шейтанов: В един момент не виждах колегата на отсрещната врата

Стражът на Септември – Димитър Шейтанов, бе определен за Играч на мача против Ботев Враца. Вратарят направи няколко основни спасявания, макар тежите условия и сериозната мъгла във Враца.

Благодаря на хората, които са дали своят вот за мен. Знаехме какво ни чака тук, готвихме се през цялата седмица за това и мога да кажа, че спазихме всички инструкции от треньора. Резултатът може би е обективен. Ботев излезе нападателен, ние отговорихме и мисля, че се получи забавен мач за феновете ”, разяснява Шейтанов.

Относно анулирания гол на Ботев Враца, той сподели: „ Имаше лек контакт, усетих го от първо лице. Хванаха ни на контраофанзива, те има бързи играчи в предни позиции. Не бяхме доста готови, те се оправиха добре, само че след обзор на обстановката се стигна до анулацията на гола.

„ Трудно е в същото време. Имаше интервал време, в който мъчно виждах сътрудника на другата врата. На близко разстояние обаче няма никакъв проблеми.

Слагам добра оценка за целия полусезон. Мисля, че се справихме сносно, имаме доста млади футболисти. Всички се раздадоха на най-много. Гледаме оптимистично и ще се опитаме да създадем още по-добър полусезон.

Определено моята цел е да остана в Септември и през идващия полусезон. Концентриран съм върху подготовката.  За друго не съм разбирал, само че моето предпочитание е такова ”, приключи Шейтанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР