Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че няма никакви притеснения

...
Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че няма никакви притеснения
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Лудогорец е голям дразнител за всички

Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов съобщи, че няма никакви терзания още веднъж да излезе на терена, откакто шампионата бъде възобновено на 5 юни. Опитният вратар е на мнение, че пандемията от ковид е наплашила част от хората, за което е асъдействало и преекспонирането на част от информациите по тематиката. В предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт Стоянов показа, че решението за края на сезона в efbet Лига е добре преценено и БФС е направил най-точното нещо, с цел да даде опция на всички тимове да се борят за задачите си.

„ Опитвам да оставям жена ми да се наспи и се занимавам с детето. Нормално всекидневие, само че върша и самостоятелни тренировки, оказвам помощ и с домакинските неща, с каквото мога. От няколко дни подвигнаха част от възбраните, само че вършим характерни тренировки”.

„ Такава отмора в никакъв случай не сме имали, откогато сме футболисти, само че тази пауза е не тъкмо пауза, защото не можеш да се възползваш пълноценно от почивката. Не можеш да пътуваш и не беше прелестно за нас. Върнах се в игра и шампионатът спря, само че по този начин трябваше да се случи. Не зависи от мен, само че е стичане на обстоятелствата”, сподели Владо Стоянов.

„ Ясно е, че този шампионат няма да приключи по естествен метод, само че в случай че мислим за идващия, би трябвало да се стартира допустимо най-скоро. 5-и юни е задоволително. Предполагам никой не се е оставил два месеца да не мърда и е упражнявал, както може. В последна сметка мисля, че всеки се е занимавал, а в този момент имаме 20-25 дни да се подготвим с треньорите, тъй че считам, че е задоволително. Подготовките от по 2-3 месеца са отживялост от комунистическото време. Футболистите се познават, знаят условията и просто би трябвало да наблегнем на физическата част. Остават 7-8 мача, тъй че тези мачове могат да се изиграят. Отборите, които нямат някакви упоритости, може да ги употребяват за контроли и да влязат в новото състезание оптимално”, счита Стоянов.

„ Мисля, че с оглед обстановката, то БФС взе най-хубавото решение. Ако трябваше да се изиграе целият плейоф, тогава футболистите нямаше да можем да смогнем. Можеше да се получат контузии и нека в този момент с олекотяването на мачовете няма да има травми и ще изиграем обикновено мачовете. Ако бяха оставили единствено два мача, щяха да са малко и нямаше да е почтено към тимовете. Факторът домакинство отпада и мисля, че това е най-честният и добър вид за всички”, добави вратарят.

„ Факт е, че почитателите би трябвало да са на стадиона, защото без тях се губи зарядът и мотивацията. Играта е за хората, да поддържат тимовете си, да се насладят на футбола и това е неприятно. Дано да се промени това нещо. Както слушаме, се дават 30% на кина и театри да се употребяват и считам, че може и за стадионите да се промени. Стадионите са отворени и разумно е да се позволи и при нас 30% от потенциала, което малко или доста ще е добре, защото за по-малките тимове ще могат да генерират средства, а и тимовете да са удовлетворени. На този стадий това е обстановката, само че допускам, че и това ще се разисква. Дай Боже да стартираме на 5-и и ще забележим след това. Следя нещата, които стават в Левски, от медиите. Определено е много неприятно за тях и за играчите, защото изпитват неустановеност. Предполагам и те самите не знаят какво става, само че при всяко едно състояние мачът с тях ще е сложен, защото те ще играят за името на тима и техните най-много. Всеки един състезател там е първокласен и са експерти, давайки 100% от себе си, до момента в който са там. Много пъти Лудогорец е първенец и сме огромен дразнител, тъй че ще играят съществено. Мачът ще е интересен”, счита Владо Стоянов.

„ Чувах се с Георги Георгиев, защото сме в положителни връзки, само че не сме говорили кой знае какъв брой какво става при тях. Те, самите, не са добре осведомени, тъй че не мога да разясня детайлно какво ще става в Левски. Надявам се като експерт и почитател на играта всичко да завърши добре и тимът им да си резервира ситуацията си в елита. Това е Левски, а не някой селски отбор”, добави той.

„ В мен от вируса боязън няма. Аз съм по-широкоскроен за тези неща. Не се панирам, чета доста неща към тематиката и мисля, че някои неща се преекспонираха. Нормално е хора с по-лабилна душeвност да се наплашат. Не може да сме непрекъснато затворени, тъй че считам, че животът би трябвало да продължи по естествен метод. В мен боязън няма и очаквам да почнат мачовете”, проучва вируса Стоянов.

„ Този сезон няма да го помня като незабравим, а като чудноват. Паметното е, че се завърнах, защото това ми беше огромната цел и битка. Мисля, че това е най-големият мач, който съм спечелил. Определено всичко е необичайно, само че малко по малко ми се желае да се възстановяват нещата. Нямам доста наблюдаване върху младите вратари, само че не може да не споменем Даниел Наумов. Има много заложби, само че дали ще успее да се развие… Той си мисли, че знае всичко, само че би трябвало да работи още доста. Дано да осъществя качествата, които има. Иван Дюлгеров прави положително усещане, само че като цяло не се залага на млади български вратари, само че тематиката е много дълга. Не мога да кажа с акуратност кой бих отличи, само че се надявам да излязат двама-трима, дай Боже и повече, положителни млади вратари и да създадат трансфер в Европа, с цел да се развият още по-добре”, приключи изявлението си Владислав Стоянов.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР