Стражът на Ливърпул Алисон Бекер неистово желае отборът му да

...
Стражът на Ливърпул Алисон Бекер неистово желае отборът му да
Коментари Харесай

Алисон Бекер: Мечта да спечеля Световното клубно първенство

Стражът на Ливърпул Алисон Бекер неистово желае тимът му да завоюва за пръв път Световното клубно състезание. Английският отбор е играл три пъти на този шампионат, само че и трите пъти се проваля в опитите си да вземе шампионата.

Именно това остава и единственият трофей, който липсва във витрината на шесткратния европейски клубен отличник, а Алисон, който ще играе против сънародниците си от Фламенго, довери, че шампионатът е с особена значимост за него.

„ Когато бях на 14 години, някогашният ми клуб Интернасионал завоюва Световното клубно състезание през 2006-а година, а аз гледах като фен”, сподели националът на Бразилия.

„ Бях доста разчувствуван по това време и започнах да бленувам. Сега съм тук и считам това като изключителна опция да станем първенци с Ливърпул. Трябва да мислим по този метод. Важно е да градим история и да запишем имената си като първите футболисти, донесли тази купа на Ливърпул. Усеща се и по какъв начин Фламенго желае да завоюва. Те имаха повече от 10 хиляди фена във вторник за полуфинала и значи доста за тях, както и за нас – желаеме да спечелим. Това обичам да върша, да играя футбол в тези огромни моменти”, приключи №1 в Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР