Страховитият в близкото минало голмайстор Ернан Креспо отново откри любовта.

...
Страховитият в близкото минало голмайстор Ернан Креспо отново откри любовта.
Коментари Харесай

Креспо заби младо гадже

Страховитият в близкото минало голмайстор Ернан Креспо още веднъж откри любовта. За това, че има нова жена до аржентинеца, медиите подозираха напоследък. Той самичък избра момента да осветли публично връзката си. Новата дама на сърцето на Креспо е 18 години по-младата от него Антонела Силгеро.

За хубавицата, най-малко към този момент, не се знае доста, като се изключи че е в бизнеса с дамски облекла, написа telegraph.bg.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ᴀ ɴ ᴛ ᴏ ɴ ᴇ ʟ ʟ ᴀ (@antosilguero)

Чувствата си към Антонела Ернан, на 47 г, разкри с прочувствени мнения под нейни фотоси в профила си в Инстаграм.

„ Обичам те, обич моя “ и „ Обичам тази жена “, разкри душата си популярният нападател. В момента дружно с обичаната му са в Катар, където той е треньор на локалния Ал Духали. По време на богатата си кариера Креспо е имал доста дами, както самичък описа преди време.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ᴀ ɴ ᴛ ᴏ ɴ ᴇ ʟ ʟ ᴀ (@antosilguero)

Всичко обаче се трансформира през 2002 година, когато минава в Интер. Тогава се среща с италианския модел Алесия Роси, за която се и дами. Дълго време двамата са щастливи, радвайки се на трите си дъщери Никол, София и Мартина. През 2019 година, след седемнадесет години дружно, обаче бракът им се разпада, а предходната година бе завършен и разводът.

Ернан Креспо е считан с съображение за един от най-великите нападатели. Бележел е за тимове като Ривър Плейт, Лацио, Интер, Челси и Милан. През юли 2002 година, с цел да го имат в състава си, римските „ орли “ заплащат на Парма сумата от 56,81 млн. евро, което е международен връх за трансфер по това време. В кариерата си аржентинецът е печелил доста титли, в това число Висшата лига с Челси, Серия А с Интер, Купата на УЕФА с Парма, Копа Либертадорес с Ривър Плейт и доста други. Като треньор има два триумфа – Копа Судамерикана с Дефенса и Жустика и Кампеонато Паулиста с бразилския Сао Пауло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР