Страхотен интерес предизвика 25-то поредно издание на Зимното предизвикателство, което

...
Страхотен интерес предизвика 25-то поредно издание на Зимното предизвикателство, което
Коментари Харесай

Десетки се включиха в деня на Зимното предизвикателство в София

Страхотен интерес провокира 25-то следващо издание на Зимното предизвикателство, което приключи в София и над 1000 участника караха гратис кънки на пързалка „ Ариана”.

Още от рано сутринта столичани и посетители се включиха в самодейността, която се организира с поддръжката на Министерство на младежта и спорта и със съдействието на Столична община.

В продължение на 6 часа всички искащи имаха опцията да се пързалят на леда, а професионални инструктори даваха уроци на начинаещите.

Демонстрация по фигурно пързаляне от състезателки видяха присъстващите, а уредниците от Българска Асоциация Спорт за Всички бяха обезпечили десетки предметни награди.

„ Получи се страховит празник. Не чакахме толкоз доста хора да дойдат. Имаше фамилии с деца, родители, баби и дядовци, които сложиха кънки и се забавляваха. Всичко мина повече чудесно и сме извънредно щастливи. Зимното предизвикателство продължава и в други наши градове, като съм уверена, че интензивността на популацията там също ще бъде повече от сериозна. Искам да благодаря на всички, които ни помогнаха да изпълним това грандиозно събитие”, показа Ирен Цветкова от БАСВ.

На формалното разкриване участва и някогашния министър на младежда и спорта проф. Даниела Дашева, преподаватели от НСА и спортни деятели.

Следващите градове, които ще посрещнат Зимното предизвикателство 2018 са Благоевград, Варна, Смолян, Враца, Самоков и Стара Загора.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР