Страхотен ден ви желаем, приятели! Късмет с нашия хороскоп! ОВЕН Интересен

...
Страхотен ден ви желаем, приятели! Късмет с нашия хороскоп! ОВЕН
Интересен
Коментари Харесай

Една зодия удря джакпота, друга сменя гаджето

Страхотен ден ви желаем, другари! Късмет с нашия хороскоп!

ОВЕН

Интересен ден. Често ще пораждат трудности, само че те няма да ви изплашат. Мнозина от вас ще заложат на досетливост и ще реализиран резултати, които преди са изглеждали невъзможни. Може да имате разногласия с сътрудниците, само че няма да допуснете открит спор. Успешно ще стартирате нов план.

ТЕЛЕЦ

Денят ще стартира с непредвидени усложнения, само че с помощта на вашата упорист и рутина, обстановката бързо ще се промени и всичко ще стартира да се подрежда чудесно. Ще се открият нови благоприятни условия. Околните ще харесат вашият възторг и ще ви поддържат. Ще получите оферти за съдействие.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта ще имате срещи с хора, които желаете да привлечете за свои съдружници. Може умерено да споделите концепциите и проектите си. Ще заинтригувате мнозина. Очаквайте положителни вести. Ще съумеете да изгладите предходни различия с сътрудниците си и да успокоите атмосферата към вас.

РАК

Днес доста от нещата, с които се занимавате ще изискват повече внимание. Но това няма да попречи на настроението ви. Харесва ви да решавате комплицирани задания и да преодолявате загради, недостъпни за останалите. Очаквайте оферти за работа. Разгледайте ги деликатно, преди да отговорите.

ЛЪВ

Днес няма да можете да избягате от суетнята. Започвате едно, след това друго, решавате няколко казуса едновременно. Това на моменти ще ви изнерви, само че няма да се объркате. Това ще впечатли близките. Мнозина ще смятат, че вие сте способни на всичко и няма да са надалеч от истината.

ДЕВА

Отличен ден за другарство. Добре разбирате какво желаят близките. Забелязвате непознатите недостатъци, само че не се възползвате от тях и това провокира почитание. Може да започнете подготовка по нови планове. Ще се открият забавни благоприятни условия за работа и бизнес. Някои от вас ще намерят автентичен метод да усилят приходите си.

ВЕЗНИ

Днес взимайте значимите решения независимо и действайте както ви подсказва интуицията. На хората към вас това няма да се харесва и някои ще се опитат да се бъркат в делата ви или да ви дават ненужни препоръки. Крайно време е да се замислите и да се погрижите за здравето си.

СКОРПИОН

Сутринта ще сте мобилизирани и ще свършите много работа. Ще се справите с насъбраните задания и ще изгладите връзките си с хора, с които сте имали недоразумение. По-късно ще зародят неотложни задания, за които ще ви би трябвало помощ. Ще ви е нужно време и за отдих.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате невероятни хрумвания. На доста неща в този момент гледате по различен метод и това ви оказва помощ. Интуицията също ви подсказва по какъв начин ще се развият събитията в околните няколко месеца. Околните не постоянно ще схващат вашите думи и действия, само че няма да ви пречат. Каквито и да са събитията, не се отхвърляйте от замисленото.

КОЗИРОГ

Запасете се с самообладание. Днес няма по какъв начин бързо да имате резултати. Ще се наложи в придвижване да променяте проектите си и да отстранявате пропуски. Съхранете самообладанието си и не влизайте в разногласия. Не взимайте решения под въздействие на страстите. Каквото е допустимо отложете за по-спокойни времена.

ВОДОЛЕЙ

Утрото е уместно за значими срещи. Ще ви трябват единствено няколко минути, с цел да извършите усещане на нови познати и да се харесате на значими хора. Ако имате оферти за съдействие, приемете ги без съмнение. Следобед ще е време за работа, изискваща старание и внимание към детайлите.

РИБИ

Не се сърдете и не приемайте драговолно неприятностите. Заложете за рутината и търсете мотиви за наслада. Само по този начин можете да преодолеете напрежението и неприятното въодушевление. Вечерта ще имате приятни срещи със остарели познати, с отлични вести и забавни нови оферти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР