Страх от уроки, магии и заклинания тресе Хепи Ванче, шампионката

...
Страх от уроки, магии и заклинания тресе Хепи Ванче, шампионката
Коментари Харесай

Хепи Ванче обяви за вещица участничка от „Фермата“

Страх от уроки, вълшебства и заклинания тресе Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон на „ Фермата “, която в този момент още веднъж се бори за стоте бона в предаването . Бъбривата яхтена стюардеса трепери от пронизващия взор на някогашната хандбалистка Камелия, която е измежду най-силните и самоуверени дами в стопанството.

„ С тези сини очи тя ще ме урочаса до края на живота ми! Трябва да се заключа! “, потръпна Ваня и побърза да скръсти ръце и крайници. Конфликтът сред напористите участнички тлее от дълго време, само че в последните дни излиза от надзор. Докато беше аргатин, Ваня не спря да се оплаква от тежката работа, а Камелия - да й се подиграва, че е мързелива. Преди дни някогашната спортистка влезезе в обора на мястото на предшественичката си и побърза да я упрекна, че не е почистила на животните. „ Кучката долна си е разрешила да ме плюе! “ , простена Хепи Ванче, откакто разбра за офанзивата.

Освен Камелия, Ваня нервира с непрекъснатото си мрънкане и натякване множеството участници в тима си „ Нови очаквания “. Когато обаче имат потребност от нейната мощ и устойчивост, те бързо не помнят за неприятните си усеща към нея.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР