Страх имаше в очите на Радев, не в нас, от

...
Страх имаше в очите на Радев, не в нас, от
Коментари Харесай

Пеевски: Очаквам оставката на Радев, нека да го видя на политическия терен

„ Страх имаше в очите на Радев, не в нас, от появяването на нова политическа групировка. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен “. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народно събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.


„ Нека да стане политически водач, да има достолепието да бъде подобен. Да се срещнем на европейските избори-това е почтено. Единственото неприлично е тази партия да е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати “, съобщи още Пеевски.

Относно думите на президента Радев, че би трябвало способените органи да дадат информация за въпросите ББР, БТК, Булгартабак и други Пеевски разяснява, че се „ радва по всичките проблеми да се излее цялостната информация “. „ Не мога да схвана обаче прибързания отговор на прокуратурата. Още не съм си подал питанията към органите за “пътя на копринката ” и тъмните проблеми в президентството. Ще си пусна питанията до час, а те дадоха отговор толкоз бързо, че няма безусловно нищо за съветниците на президента ”, изясни Делян Пеевски, след което прикани да погледнат медиите и да видят какво се приказва там. „ Наблюдавам, че никой не прави нищо по тематиката. Николай Копринков не го ли знаете? Сега има доста неща в медиите, само че никой не реагира ”, счита ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Той е безапелационен, че институциите би трябвало да проработят, да има отговор на всички проблеми и хората да бъдат спокойни. „ Всичко да се ревизира. Чудесно е всичко, което споделя и мистър „ Кеш “ да бъде тествано ”, изясни Пеевски, визирайки апелите на президента Радев способените органи да ревизират случаите КТБ, Булгартабак, Гебрев и ББР.

„ Диктатурата на мистър „ Кеш “ свърши. Той излезе, сподели, че ще прави партия. Чакам го на терена, на политическия терен ”, посочи Пеевски, след което разгласи, че през днешния ден Прокуратурата е споделила, че няма по какъв начин да предприеме дейности против президента, тъй като той има имунитет. „ Значи има каузи, които чакат отпадане на имунитета му. Искам да знам кои са те “, безапелационен е Делян Пеевски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР