Стойността на ADA постоянно намалява, след като достигна своя връх

...
Стойността на ADA постоянно намалява, след като достигна своя връх
Коментари Харесай

Cardano: Мечките контролират пазара – как може ADA да си върне възходящата инерция?

Стойността на ADA непрекъснато понижава, откакто доближи своя връх от $0.45 в средата на април тази година. Всъщност облагите, които ADA реализира през годината, бяха съвсем напълно изтрити.

На 1 януари 2023 година ADA се оценяваше на $0.246, а все още на писане на публикацията се търгува на цена от $0.249, което даже съставлява нарастване от малко над 2% през последните 24 часа. За разлика от нея, Биткойн ( BTC ), пионерската криптовалута, е поскпънала с над 50% от януари насам.

Cardano е изправена пред директно равнище на опозиция към $0.25, а поддръжката се намира на почти при $0.23. Въпреки поддържането на низходяща траектория от средата на юли, анализът на Фибоначи за ADA демонстрира евентуално повишаване до диапазона $0.25-$0.26 преди по-нататъшни придвижвания.

Съществува възможност ADA да се консолидира на тези равнища, като се има поради забележителният размер на търговията, осигуряващ поддръжка за цената. Текущите равнища се характеризират със относително невисок размер на търговия.

За да се освободи от мечия си подтик, ADA би трябвало да реализира стойност на затваряне над $0.255 и да повтори това показване през седмицата. Понастоящем MACD на ADA допуска, че мечките упражняват доста въздействие.

Според DefiLlama , TVL на ADA последователно понижава от средата на юли насам. Едновременно с това броят на потребителите също е намалял, което евентуално се дължи на намаляващата стойност на актива.

Според данни на IntoTheBlock, преобладаващата част от 90% от притежателите на ADA сега се намират на загуба.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР