Стойка Стефанова, по-известна като Стойка Пипирудата от първия сезон на

...
Стойка Стефанова, по-известна като Стойка Пипирудата от първия сезон на
Коментари Харесай

Помните ли Стойка Пипирудата? Нахлу в NOVA с гръм и трясък, омагьоса Блатечки

Стойка Стефанова, по-известна като Стойка Пипирудата от първия сезон на риалити предаването Биг Брадър “, си партнира с Асен Блатечки в новия сериал „ Клетката “. Стефанова играе затворническа надзирателката и охранява основната героиня, в чиято роля влиза Гергана Данданова. Асен Блатечки пък е контрольор обществени действия Димитър Пелев, написа Уикенд.
Клетката “ е престъпна драма, която в 12 епизода наблюдава трагичната история на една мощна и смела жена Ина Арнаудова (Гергана Данданова), изправена пред тежка морална алтернатива, в опит да избави детето си. Прогнилата от корупция система слага Ина и цялото й семейство в капан, а тя е принудена да се бори за правдивост по всевъзможен начин. Ужасяващ случай бележи завръзката на историята и прекатурва живота на основните герои, поставяйки ги пред непостижими трудности и напрегнати обрати.
„ Сериалът е отражение на действителността. За мен беше доста прочувствено да вземам участие в плана. Героинята ми Ина е бездънен, спорен и забавен облик. Тя е цветна палитра – нежна, чувствена, само че в същото време мощна и действена жена. Дори в най-тежките моменти продължава напред и се бори, само че силата на духа й е подложена на огромни тествания, тъй като и тя, като всички нас, има да научи значими уроци. Един от главните въпроси, които слага сериалът, е за клетката вътре в нас, която би трябвало да опитаме да разбием, с цел да живеем по- пълноценно “, разяснява от своя страна актрисата в основна роля Гергана Данданова.
Досега Стойка Пипирудата не е имала роля в сериал. Тя имаше единствено по-малки театрални планове, само че от 29 септември ще я гледаме 22 ч. по Нова тв.
„ Реших да вземам участие в плана, тъй като от много време насам това е първият сюжет, който ми хареса. Разбрах и че в екипа има най-вече младежи, а пък аз обичам да работя с младежи. Моят воин е позитивен. Той е контрольор обществени действия и възпитателна работа в пандиза. Психолог е по обучение. Грижи се за това пандизчиите да минат по-леко през наказването си и да могат след това да се върнат назад в обществото като естествени хора “ – призна преди време Блатечки за ролята си на контрольор Димитър Пелев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР