Стойчо Младенов заяви, че ЦСКА е подложен на терор, а

...
Стойчо Младенов заяви, че ЦСКА е подложен на терор, а
Коментари Харесай

Младенов: Има терор срещу ЦСКА, на съдиите им е наредено да ни показват картони

Стойчо Младенов съобщи, че ЦСКА е подложен на гнет, а съдиите са получили разпореждане да демонстрират картони на футболистите му.

Треньорът на "червените " даде няколко образни образеца със обстановки в ущърб на неговия отбор по време на конференцията преди утрешния мач със "Славия " от полуфиналите за Купата на България.

"Влизаме в най-важния цикъл от шампионата. Подготвили сме изненада, да загреем и да си напомни терора против ЦСКА и да отправим предизвестие към ръководещите българския футбол. Поемам отговорността за неприятните резултатите, само че ние не сме слепи ", стартира Младенов.


Снимка: Lap.bg
Той извади обстановки с искания за неотсъдени дузпи против "Левски ", "Ботев " Пловдив, "Черно море " и отсъдени многочислени картони.

"Има ли тендеция? Има наклонност. Пак ли би трябвало да приказвам за инструкция. Искат да ни изкарат, че не разбираме от футбол и сме кьорави. Има разпореждане съдиите да демонстрират картони на ЦСКА. Имаме над 70 картона. Това го знам от арбитър. Този арбитър ми сподели, че имат разпореждане и в случай че не демонстрират картони на ЦСКА, ги санкционират ".

"При изгонването ми реагирах за погрешно отсъдено нарушаване и съдията ми сподели картон и безочливо ме гледа 30 секунди и аз използвах нецензурни думи по негов адрес и той ме изгони. После осъзнах, че съм сбъркал и му се извиних след мача. В момента, в който се доближихме на 2 точки до "Лудогорец " и нещата станаха рискови ", сподели Младенов.

Треньорът разкри, че от декември месец не си приказва със притежателя Гриша Ганчев. В края на предходната година се е случило нещо, което ги е отдалечило един от различен.

Освен това Младенов съобщи, че не е взел присъединяване в последната селекция.
"Българският футбол ще бъде в по-цветущо положение, в случай че притежателите дадат опция на треньорите да селектират и менажират тимовете. При българските клубове, в които е дадена тази опция имат триумфи. На мен не ми е обещано правото да селектирам и менажирам. До декември месец работихме в екип, само че по-късно се получиха стълкновения и аз нямам тази опция. "
"Тези няколко футболисти, които бяха взети напролет не знам кой ги е гледал. Те имат потребност от акомодация. Това управление във времето си се е потвърдило с попадения в селекцията си, само че това не е задоволително. В тази активност би трябвало да взе участие треньорът. Когато имам думата - този се взима, този не, тогава съм подготвен да нося цялата отговорност. До декември месец беше наслаждение да работим с господин Ганчев, само че се случиха някои неща и се отдалечихме и не си приказваме от този момент. Комуникацията ми е с Дани Ганчев ", разкри Младенов.

"Ние имаме проект, по който работим. Никой не е споделил, че би трябвало да ставаме първенци. Може би аз бях този, който изисква да се раздаваме по шампионски. Имам две години, в които да изградя тим, с който да преборим "Лудогорец ". Имало е доста неща от предходните управления, които ни забавиха и настоящето трябваше да ги оправи. Това доста ни забави ".

"В предни позиции имаме съществени проблеми и всичко опира до един Жорди Кайседо. Създадените положения са малко. Проблемите са много и ни се струпаха от подготовката. Притъпихме остротата си. Настъпи едно примирение от непостоянството, което съществува. Отсъствието на много състезатели в предни позиции, които носеха творчеството оказа въздействие ", добави още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР