Стойчо Младенов даде първото си изявление като треньор на ЦСКА.

...
Стойчо Младенов даде първото си изявление като треньор на ЦСКА.
Коментари Харесай

Стойчо Младенов с първи думи след връщането си начело на ЦСКА

Стойчо Младенов даде първото си изказване като треньор на ЦСКА. В своя характерен жанр Екзекуторът на Ливърпул се обърна най-много към почитателите.

" ЦСКА е идея за цялостен живот “, стартира Младенов. „ Откакто стъпих не " Българска войска " като млад футболист, до ден сегашен се боря за нея. Боря се дружно с милиони почитатели. Искам на всички да им стисна ръката. Аз не съм над вас, аз съм един от вас! В продължение на година и половина водихме борбата за избавление на ЦСКА.
 Стоичков с апел след рокадите в ЦСКА Стоичков с апел след рокадите в ЦСКА
Легендата на българския футбол Христо Стоичков приветства новия треньор на ЦСКА Стойчо Младенов, който през днешния ден публично размени на поста д...

Аз в никакъв случай няма да не помни вашия афиш на едно постоянно дерби, което по традиция спечелихме с 3:0. На него пишеше: " От огъня на вашата ненавист, остава единствено пепелта! Нашата обич е безконечна - постоянно ще има ЦСКА “. И през днешния ден сме по-живи от всеки път “.

ЮНашата цел е единствено една - да сме №1 в България! Да сме най-хубавият български тим в Европа! Така е било и по този начин би трябвало да бъде! От името на мен и на моя щаб, който е изпълнен с първенци от ЦСКА, давам обещание, че ще работим непрекъснато задачата да успее. Без вас - 12-ият състезател, няма да успеем.

И в предишното съм го правил, върша го и в този момент - да бъдем единни като пестник. Когато ЦСКА удари по масата, земята да се люлее. Работата е безкрайна. Магистралата, по която сме тръгнали - също. Напред за ЦСКА! ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР