Стотици врачани посрещнаха Дядо Коледа, който тази година пристигна с

...
Стотици врачани посрещнаха Дядо Коледа, който тази година пристигна с
Коментари Харесай

Враца запали светлините на елхата на площад Христо Ботев“

Стотици врачани посрещнаха Дядо Коледа, който тази година дойде с красиво украсено атракционно влакче на Централния градски площад. В празничната стратегия участваха надарени ученици на детска градина „ Европейчета “, вокална група „ Детелинка” при Центъра за работа с деца и Балетна школа към НЧ „ Развитие 1869 “.
„ Пожелавам на децата на Враца да бъдат здрави, усмихнати и щастливи. Искам да благодаря на учителите, че се грижат за тях, а на родителите поисквам да не престават да поддържат децата си и да ги обичат, тъй като те имат най-вече потребност от това. Пожелавам ви Весели коледни празници “ - сподели в приветствието си кметът Калин Каменов.
Атракцията на вечерта бе запалването на пъстроцветните светлини на осемметровата коледна елха, която тази година е украсена с 30 светещи звезди.
Красива заря озари небето на Враца и даде началото на Коледните и новогодишни празници в града под Околчица. На 7 декември Дядо Коледа ще бъде посрещнат и в жк „ Дъбника “, където ще бъдат запалени светлините на коледно дръвче. Празникът ще стартира в 16:30 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР