Стотици ученици и други граждани, пътуващи с влак по линията

...
Стотици ученици и други граждани, пътуващи с влак по линията
Коментари Харесай

Стотици ученици останаха да чакат на пловдивската гара тази вечер

Стотици възпитаници и други жители, пътуващи с трен по линията Асеновград - Пловдив останаха часове на пловдивската гара довечера. Изненадващо, пристигайки на перона малко преди 18:30 ч., се оказало, че мотрисата няма да пътува и да чакат идната - в 19:30 ч.
Когато наближил и този час, обаче, чиновници на БДЖ обяснили на чакащите, че има техническа причина, заради която трен няма да има и в този момент. По разписание идващият от Пловдив за Асеновград е в 21:00 ч., а последният - в 22:30 ч. От друга страна, рейсовете в същата посока се движат на всеки половин час до 20:20 ч.
По думите на читатели на Actualno.com, някои от хората са се възползвали от този превоз, с цел да се приберат. Но на гарата в Пловдив са останали възпитаници, които всекидневно пътуват с авансово закупени карти. А и не е несъмнено дали рейсовете ще имат потенциал да поберат всички пътуващи за Асеновград в тези два часа. Така, откакто са чакали близо час и половина, учениците почнали да звънят на близки и другари, които да ги приберат от пловдивската гара.
Екипът на Actualno.com изпрати питане до БДЖ и чакаме отговор с съответна информация - каква е била техническата причина, за какво не е обезпечен превоз най-малко на хората с авансово закупени билети и карти и дали всяка вечер влаковете сред Асеновград и Пловдив в 18:30 ч. и 19:30 ч. няма да пътуват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР