Стотици пловдивчани посетиха стадион Лаута, за да кажат последно Сбогом

...
Стотици пловдивчани посетиха стадион Лаута, за да кажат последно Сбогом
Коментари Харесай

Стотици се сбогуваха с легендата Аян Садъков

Стотици пловдивчани посетиха стадион " Лаута ", с цел да кажат последно Сбогом на огромния Аян Садъков. Сред които бяха и футболистите от представителния тим на Локомотив, написа marica.bg.

Траурният ъгъл с ковчега и тялото на Аян бяха на терена – там, където той радваше почитателите с брилянтните си отигравания, сърцата си игра, където ги оставяше без мирис, където остана вечно – на терена, в спомените и сърцата на запалянковцитe.

Куп митове изпратиха Аян, който умря в събота на 56 години. Динко Дерменджиев и Петър Зехтински, регионалният шеф Здравко Димитров, зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков, някогашният президент на Ботев Димитър Христолов, членът на Изпълкома на БФС Наско Сираков, вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов, треньорът Атанас Драмов и още доста някогашни футболисти на четирите пловдивски тима се сбогуваха със Садъков.

Първият тим на Локомотив Пловдив прекъсна лагера си на Боровец, с цел да отдаде последна респект на един от колосите в своята клубна история.

На поклонението беше фамилията на Аян, негови другари и някогашни съотборници, треньори, както и почитатели на черно-белия отбор.

" Бяхме съотборници по националните тимове с Аян. Тогава той играеше футбол, ние се мъчихме да го вършим. Играеше съвършено, толкоз беше изпреварил времето си ", сподели именитият някогашен футболист и началник на Левски Наско Сираков, който беше в компанията на Мишо Касабов.

" Много, доста тежък ден за Пловдив и родния ни футбол ", показа Петър Зехтински.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР