Стотици хора – малки и големи, се включиха в надпреварата

...
Стотици хора – малки и големи, се включиха в надпреварата
Коментари Харесай

Комична надпревара с детски пластмасови триколки

Стотици хора – дребни и огромни, се включиха в конкуренцията с детски пластмасови триколки . Състезанието се организира Сан Франциско, Калифорния.

Комичната конкуренция се организира годишно и продължава към два часа, написа Ройтерс.

Около 200 сервитьори от заведения във френската столица се включиха

Състезанието е гратис и в него вземат участие хора от всички възрасти, като единственото предписание е триколките да са пластмасови.

Участниците през вчерашния ден облякоха най-колоритните си костюми и натиснаха педалите, с цел да изминат към 200 метра пред стотици крещящи фенове.

Целта на играта е да се вземе едно от трите флагове

Криволичещата улица, на която се организира надпреварата, беше укрепена с бали сено, растения и шубраци за по-меко „ спешно кацане “, в случай че се наложи такова.

„ Просто е фантастично. Това е най-хубавият ден от цялата година. Снощи се почувствах като в нощта преди Коледа, когато не знаеш какво ще се случи и си толкоз разчувствуван “, изяснява Бони Блек от Масачузетс.

Те минаха дистанцията от азиатската до европейската страна на мегаполиса

„ Аз съм тук просто с цел да си прекарам добре. Приятелят ми се спусна с триколка. Когато ми сподели за желанието си, аз реагирах с: „ За какво по дяволите ми приказваш? “. Но по-късно разбрах, че това занимателно съревнование се провежда от години и по тази причина взехме решение да дойдем. Купихме си пластмасова триколка онлайн и приятелят ми я тества по трасето. Беше в действителност доста занимателно “, безапелационен е Брад Лайн от Оукланд.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР