Стотици хиляди маски, изпратени в холандските болници, бяха изтеглени, след

...
Стотици хиляди маски, изпратени в холандските болници, бяха изтеглени, след
Коментари Харесай

След като Нидерландия върна дефектни маски - ВИДЕО как се правят някои от маските

Стотици хиляди маски, изпратени в холандските лечебни заведения, бяха изтеглени, откакто проби демонстрираха, че не съумяват да защитят лицето или имат дефектни филтри. Наскоро Холандия купи 1,3 милиона маски от Китай, съобщи БГНЕС.
Правителството в страната разпореди изтеглянето на към 600 000 маски от 1,3 милиона бройки пратка от Китай, откакто се оказа, че те не обезпечават отбрана от ковид.
Дефектните маски към този момент са били разпределени в няколко лечебни заведения, които сега се борят с огнището на COVID-19, оповестиха Агенция Франс Прес и холандски медии. Нидерландското здравно министерство е задържало останалата част от пратката.
Проверка сподели, че маските FFP2 не пазят вярно лицето или имат дефектни филтърни мембрани. Фините филтри стопират вируса да влиза в устата или носа. Маските не са издържали повече от една инспекция.
" Втори тест също разкри, че маските не дават отговор на нормите за качество. Сега е неразрешено използването на маски от тези колета ", се споделя в публично изказване.
Междувременно журналистът Силвия Недкова разгласява видео по какъв начин се вършат медицински маски в Азия. Такива маски идват и в Европа. Постът събра много мнения и съждения.
Сподели с твоите другари
Още: " Коронавирусът упражнява все по-силен напън по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР