Стопкадри Нова ТвТаня Скринска направи остър коментар по темата на

...
Стопкадри Нова ТвТаня Скринска направи остър коментар по темата на
Коментари Харесай

Таня Скринска: Трябва да има присъда за „Мис Силикон“, не парична глоба

Стопкадри Нова Тв

Таня Скринска направи изострен коментар по тематиката на деня – стартирането под парична гаранция за 5000 лв. на „ Мис Силикон “ 2022 Катрин Йорданова, която бе хваната да кара кола с кокаин.

Според мен младежите, и младите девойки и които й подражават, тъй като тя щом е на 23, одобряваме, че й подражават ученички, младежите желаят да съумеят, а не да наподобяват на въпросната „ Мис Силикон “, стартира в „ Пресечна точка “ Скринска.



Според нея обаче за жалост в нашето общество от години насам се постанова една наклонност, при която се дават за образец тъкмо такива дами, които са полуголи и със подозрителен морал.

Едно младо момиче вижда, че това е метода, на 20 години да караш безценен автомобил, това е метода на 20 години ти да си на екзотично място на отмора и съгласно мен е извънредно време ние като общество, с медиите, несъмнено, и страната, която дава отговор за това, да си влезем в ролята и да се погрижим за тези младежи, които би трябвало да намерят своя път, тъй като сме се изгубили като полезности, добави тя. 



Трябва да дадем образец по какъв начин незабавно влиза присъда за това младо момиче и дано тази присъда да не е парична, тъй като откакто има кой да ѝ даде кола за 200 000 лв., която тя да ръководи, значи ще се откри и кой да й заплати санкцията, съобщи още Скринска.

Присъдата да е публично неодобрение или общественополезен труд, с цел да знаят младите, че в случай че наравят такова нещо, влизат в ареста и ги чака ефикасна присъда или общественополезен труд. Това е единствения метод да ги накараме да влязат в правия път, разяснява по Нова Тв Таня Скринска.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР