Стопкадри Нова ТвПролетни стойности и спокойно време до обед днес

...
Стопкадри Нова ТвПролетни стойности и спокойно време до обед днес
Коментари Харесай

Синоптичка: Снежната покривка ще достигне 70 сантиметра

Стопкадри Нова Тв

Пролетни стойности и умерено време до обед през днешния ден даде обещание красива синоптичка, само че следобяд ще се развива купесто- дъждовна облачност и на обособени места основно към планините ще превали и прогърми.

Северозападният вятър ще се усили по-осезаемо в Дунавската низина и оптималните стойности ще доближават от към 20 градуса на запад, до 24-25 в Горнотракийската равнина.



В планините преди обед слънцето постоянно ще съумява да се демонстрира сред облаците, след което на доста места ще паднат къси дъждове, съпроводени и от гръмотевици, а северозападния вятър ще се усилва и ще задържа температурите на 2000 метра до към три-четири градуса над нулата.

Снежната завивка по върховете ще е към 60-70 сантиметра, разкри по Нова Тв Лора Георгиева.

В петък в следобедните часове на обособени места не е изключено да превали и към момента ще се усеща сдържан северозападен вятър, само че все пак дневните температури ще доближават сред 20 и 25 градуса.



През почивните дни както и при започване на идната седмица времето ще е слънчево и съвсем безшумно, като в събота и неделя въпреки всичко ще има къси заоблачавания, само че ще остане съвсем без превалявания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР