Стопкадри Нова ТвПопулярен лекар и политически анализатора коментираха опитаха за

...
Стопкадри Нова ТвПопулярен лекар и политически анализатора коментираха опитаха за
Коментари Харесай

Анализатор: Ако това срещу Гешев е терористичен акт, значи системата ни е пробита

Стопкадри Нова Тв

Популярен доктор и политически анализатора разясниха пробваха за нападение против основния прокурор.



„ Отвращава ме това, което се случва сега и това още веднъж разединение, случва се нещо, което би трябвало всичките да укорим, и стартират още веднъж тълкувания. Едните тълкувания мощно по този начин осъждат самото събитие, другите обаче споделят: Такова събитие дори не се е случвало. Може би не желаеме да погледнем като общество истината към това, което се случва, а това е един терористичен акт, който напълно елементарно се случва в България, и отсам идва и въпроса за какво не ни одобряват в Шенген. Не ни одобряват, тъй като ние не желаеме да потвърдим, че сме узрели и сме подготвени да се борим с тероризма, а сме подготвени в някои случаи да го оправдаваме “, съобщи в „ Пресечна точка “ по Нова Тв доктор Спас Спасков.



„ Показателно е, че обществото ни е разграничено и в доверието си към институциите, т.е., имаме си един доста сериозен проблем. Безспорното в този атентат е, че има проблем с доверието, и то на основния прокурор. След като доста хора сега пишат, че това е надали не клевета, аз не мога да си показва, че човек ще си качи фамилията в една кола и ще направи подобен опит, с цел да влезе в медиите. Така че това е първият факт, неналичието на доверие в институцията и в институциите “, съобщи Борис Станимиров.

„ Второто нещо, което обаче би трябвало да кажем, е че това е атентат против държавността, тъй като се нападна на доста висока конституционно образувана позиция, охранявана от НСО. Тоест, това е пряк атентат против държавността и институциите. Ако е терористичен акт, значи системата ни е пробита, в случай че пък е клевета, както споделя другите, демонстрира още по-страшно - че е пробита сигурно България на институционално равнище и на публично равнище има доста сериозен проблем “, добави Станимиров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР