Стопкадри Нова ТвЛюбимата на много българи Галена открехна завесата около

...
Стопкадри Нова ТвЛюбимата на много българи Галена открехна завесата около
Коментари Харесай

Галена: Уморена съм, отлагам участия

Стопкадри Нова Тв

Любимата на доста българи Галена открехна завесата към персоналния си живот и сервира вести на своите почитатели за двама от обичаните си мъже.

Това са нейните синове Стефан и Алекс.

Оказа се, че по-големият Стефан през днешния ден има рожден ден и за подарък майка му ще го заведе на концерта на Бионсе във Варшава.

Самата попфолкпевица пък посочи, че това пътешестване ще я въодушеви, преди да означи 20 години на сцената.

Тя загатна също кой от нейните наследници може да наследи и специалността й.

„ Синовете ми имат друг усет за музиката, харесват си техните си неща, само че Алекс се демонстрира като много добър актьор. Доста е занимателен за своята възраст и осведомен, което автоматизирано ме навежда, че под някаква форма е взела част от моя темперамент, не мога да кажа моя гений, да забавлява хората “, разкри Галена в „ На кафе “.



„ В последна сметка няма значение, аз желая да са живи и здрави, на първо място да се изучат и по-късно каквото решат Те са ми най-големите критици, изключително Стефан. Казвам му, че има извънредното право да изгледа моя клип преди всички останали на следващия ден на премиерата. Той, с цел да не ме обиди, го взема, обаче го оставя и ми споделя: Благодаря, мамо. Аз може да не съм захласнат твоето творчество, само че оценявам труда ти. Радвам се, че почита моя труд, макар че има други желания “, добавя Галена по Нова Тв. 

Певицата изрази също удовлетворение, че умее да съчетава своята работа с времето за отмора.

Правела го към този момент години наред, без да липсва и на сцената, и на фамилията си, макар че това се отразява на физическото й положение.

„ Няма никакво значение, когато всички са удовлетворени, само че в последно време в действителност много се изтощавам и ми се наложи няколко пъти да отсрочвам присъединяване. Това е в действителност поради цялата тази работа, която правя. Защото преди да отида на присъединяване, аз би трябвало да пиша песни, да направя песни, да направя текст, да снима клип и по този начин нататък. Смятам, че много от хората не са наясно ние какъв брой работа вършим преди да излезем на сцената “, откровена е известната българка.

Галена е безапелационна, че не би сменила родното Черноморие за непознатото и това лято също ще релаксира на родното море.

„ В България постоянно ми е харесало и тук желая да почивам. Може би това, че доста ме разпознават, е една от спирачката, което по този начин им пречи. Но обичам да контактувам с хората и когато хората показват любовта си, не може да ми тежи “, завършва Галена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР