Стопкадри Нова ТвХората в село Марково потънаха в скръб след

...
Стопкадри Нова ТвХората в село Марково потънаха в скръб след
Коментари Харесай

Приятелки на загиналата народна певица: Тръгнала е да купува флашка за музика

Стопкадри Нова Тв

Хората в село Марково потънаха в тъга след тежката катастрофа в центъра, която лиши живота на националната певица Дияна Иванова.



" Тя беше прелестен креативен началник повече от 20 години на група " Младежки сърца ". Където сме взели участие, сме се прибирали със златни медали - от България, в Италия, в Гърция, в Турция, били сме на доста места ", сподели по Нова Тв другарка на загиналата Дияна.

Шофьорът на автомобила, в който е била Дияна, е на 79 години и по данни на полицията е използвал алкохол, защото е открито, че е с 1,12 промила.

" Ами по този начин разбрахме, за огромно страдание. Просто двамата са тръгнали да купуват една флашка, с цел да вършат отново музика за ново излизане на хора на доста участия. Съжалявам и доста, и той в действителност е хорист, той е прелестен човек, както и тя псъщо. Тя е доста кардинална и постоянно искаше всичко да бъде наред, да бъде всичко както би трябвало. Когато сме били на участия, постоянно взимаме първо място, с помощта на нея ", добави друга другарка на Дияна.



Кметът на Марково Десислава Терзиева пък съобщи, че мястото на злополуката е рисково, би трябвало наложително да се обезопаси и да се напрви кръгово.

" Това е едно от най-опасните места в село Марково, тук се събират четири лъча, виждате интензивността на придвижването макар ранния час. Все отново популацията на Марково пораства, пътникопотока също, и в последна сметка ниската дисциплинираност на шофиране и високата скорост води до това ", съобщи Терзиева. 

" Към съответния случай, четирите лъча, които се съединяват, са извънредно интензивни и натоварени. Единият води към центъра на селото, другите два към главните входно изходни артерии на Марково към околовръстното, квартал Коматево и светофара. И четвъртият тъкмо тук, където е станал фаталния конфликт, това е стопанския двор, където се е оформила индустриалната зона на Марково. Тук вътре има към 20 компании и индустриални търговски, всекидневно влизат хора ", добави Десислава Терзиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР