Стопкадри Нова ТвБузите на Путин предизвикаха забавни коментари от страна

...
Стопкадри Нова ТвБузите на Путин предизвикаха забавни коментари от страна
Коментари Харесай

Виктор и Мира в задълбочен спор за бузите на Путин

Стопкадри Нова Тв

Бузите на Путин провокираха занимателни мнения от страна на водещите на утринния блок по Нова Тв, както и дали подобренията са плод на пластичната хирургия или става въпрос за прословутия двойник на държавния глава на Русия.

Повод за тези дебати даде Мирослава Иванова, откакто разкри детайлности към визията на съветския президент по време на визитата му в Казахастан.

Какви тъкмо козметични процедури, естетични, минава другояче 71-годишния Путин, с цел да наподобява по този метод безпрепятствено и напълно лицето му,  с тези издути бузи ботоксови, стартира Мира.



Знаете, че доста постоянно му се подиграват и го назовават ботоксово джудже или пък другия вид е остарялата доктрина, че това към този момент не е президента Путин, ами е негов двойник, добави тя.



Това видео е споделено от Антон Геращенко, консултант на президента на Украйна Зеленски, и, несъмнено, дава мотив за доста насмешки. Какво се случва с бузите на Путин, пита риторично украинския политик в своята обява в Tуитър, съобщи още Иванова.

Последва светкавична замяна на имитация между екранните партнори.

Свежи и изпънати бузи, а, учуди се Виктор Николаев.

Или двойник, това го има към този момент, добави Мира.

И в този момент ще почине по-късно, подмятна иронично Виктор.

В последна сметка екранната партньорка на Николаев завърши  полемиката с думите: Повдигнати са някак си, все едно има и скули направени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР