Стопкадри Нова нюзТихомир Безлов обяви какво очаква от посещението на

...
Стопкадри Нова нюзТихомир Безлов обяви какво очаква от посещението на
Коментари Харесай

Безлов: Когато Кьовеши дойде в България, арестуваха Борисов, надявам се сега да няма арести

Стопкадри Нова нюз

Тихомир Безлов разгласи какво чака от визитата на Лаура Кьовеши в София през днешния ден.

Европейският основен прокурор ще се срещне с управлението на Министерство на вътрешните работи.

При предходното посещаване на Кьовеши, се стигна до арести, уповавам се в този момент да няма такива. Тогава локалната власт опита да употребява идването на госпожа Кьовеши и реши да арестува Бойко Борисов, с цел да създадат това осъществяване тогава ръководещите. Обаче в този момент те са мощно подвластни от ГЕРБ и се постанова да преглъщат и да демонстрират ново отношение, сподели по Нова нюз Безлов.



Какъв в действителност българският късмет съгласно мен по тематиката корупция? Значи ние имаме Европейска прокуратура, която в някакъв случай може да се опита да сложи по друг метод тематиката корупция. Тоест, да повдигне обвиняване през българския съд и да се опита да покаже, че тези обвинявания не могат да устоят в съда, добави той.

Едно от нещата, които се пробва да направи Европейския съюз, е да сътвори институция, която хапе. Да има има власт да санкционира злоупотребите и корупцията, тъй като до момента имахме ОЛАФ, само че той беше мощно стеснен като институция за опцията си да проверява и да показа обвиняване, по този начин да се каже беше мощно подвластен от политическата воля на съответните страни, сподели още Безлов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР