Стопкадри Нова нюзЖурналист обяви какво ще е поведението на ДПС

...
Стопкадри Нова нюзЖурналист обяви какво ще е поведението на ДПС
Коментари Харесай

Журналист: Пеевски вече не им трябва на ДБ

Стопкадри Нова нюз

Журналист разгласи какво ще е държанието на Движение за права и свободи отсега нататък и какво ще е отношението на водеща партия към Делян Пеевски.

Движение за права и свободи желаят да има своя, в случай че не дял, то най-малко своята гаранция, че по никакъв метод няма да бъдат изхвърляни от легитимостта на това ръководство, тъй като повода по този начин да го поддържат, е точно легитимацията. Като стартираме от легитимацията на новия ръководител и се стигне през легитимацията в чужбина, стартира в „ Твоят ден “ Мира Баджева.



Тоест, има доста аргументи, заради които Движение за права и свободи не желаят да бъде изхвърлена от геополитическата карта, както и закона „ Магнитски “ е една от аргументите те да бъдат доста дейни дипломатически в геополитически свят и да декларират гласовито за това да бъдат чути, където би трябвало, тъй като другояче ще бъдат делегитимирани, добави тя.

Не мисля, че Демократична България имат предпочитание да легитимират повече Пеевски. Той им трябваше до тогава, до момента в който бяха гласувани измененията в Конституцията. Мисля, че в този момент ще се опитат да се оправят без Движение за права и свободи, в това число и по тези въпроси, които са свързани ни с по-големи болшинства. Решения, които се вземат с над 160 гласа, свързани със правосъдна промяна и някои регулатори, съобщи още по Нова нюз Баджева.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР