Стопкадри бТВСиноптик предупреди за аномалии във времето.Той разкри, че жълтият

...
Стопкадри бТВСиноптик предупреди за аномалии във времето.Той разкри, че жълтият
Коментари Харесай

Синоптик предупреди за аномалии във времето

Стопкадри бТВ

Синоптик предизвести за аномалии във времето.

Той разкри, че жълтият код за мощен вятър в Северна, Източна и Югоизточна България ще остане до края на деня, а след среднощ небето над страната ще е най-вече ясно.

Утре прогнозата е за слънчево време с оптимални температури сред 19 и 24 градуса в София, към 19-24 градуса в Пловдив и 20 във Варна.

Вятърът в множеството области ще е сдържан, а съгласно прогнозата за галактическото време на четвърти и пети април се чакат разстройства в земната магнитосфера, само че към момента вероятността те да прераснат в геомагнитна стихия е минимална, разгласи по бТВ Боби Лазаров.

В сряда по нашето Черноморие ще е най-вече слънчево, с сдържан вятър, като оптималните температури там ще са сред 18 и 21 градуса.

Утре и на планините предстоят доста слънчеви часове, там вятърът също ще е сдържан, оптималната температура на височина 1200 метра се чака да бъде към 14 градуса, а на 2000 метра - към шест.

В четвъртък и петък времето още веднъж ще е най-вече слънчево, само че в следобедните часове предстоят краткотрайни дъждове с гръмотевици, добави Лазаров.

В петък най-много на Източна България температурите ще останат без значително смяна, към събота силата напразно ще отслабне и изгледите са за слънчево време.

Такова ще бъде то и в неделя, и понеделник, когато стоплянето ще продължи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР