Стопкадри бТВСашо Кадиев привлече вниманието върху себе си и във

...
Стопкадри бТВСашо Кадиев привлече вниманието върху себе си и във
Коментари Харесай

Сашо Кадиев принуди Пъдев да разкаже как е спечелил сърцето на любимата си

Стопкадри бТВ

Сашо Кадиев притегли вниманието върху себе си и във второто издание на „ Кой да знае “ по бТВ. Водещият на комедийното куиз шоу първо зададе недубен въпрос на Христо Пъдев и неговата избраница Цветина Петрова, които бяха в единия тим, а след това принуди Пъдев да разкрие за първи път любопитна истина обществено.



Синчето на Катетото Евро имаше мотив за първото си запитване след първия въпрос за вечерта: Ритуалът на блъскане с бирен чаши е въведен, с цел да...?, с варианти А - Предпазва от отравяне, Б - Имитира звъна на църковна кула и В - Разбърква маята в питието и усъвършенства усета.



Тук актрисата Петрова незабавно заложи на третата опция и получи поддръжка от Мария Маркова-Маца, която беше в отбора на Милица Гладнишка.



За разлика от тях мнението на Пъдев се оказа радикално противоположно. Актьорът маркира А и това се оказа правилния отговор, който донесе първите 300 лв. на Ицо и обичаната му.



Кадиев обаче не се спря и опита да направи конспирация, като запита Цвети постоянно ли мъжът й подценява нейното мнение. За негово отчаяние опитът му удари на камък, защото Пъдев си призна, че в никакъв случай не го е правил и това се случва за първи път.



Това самопризнание сигурно не се хареса на Сашо Кадиев и малко по-късно той изиска да разбере от Пъдев дали любовта им с Цвети е пламнала от първи взор.

Христо обаче не изглеждаше по никакъв начин обезпокоен и описа по какъв начин е съумял да завоюва Цвети, към която, поради нейната красота, не е мъчно да се допусна, че интерес са имали доста други мъже.



Почти от първи взор стана. Познавах я като студентка, само че не си обръщахме внимание. Една вечер на един рожден ден тя пристигна в градинката на „ Кристал “ в София и, кълна се, хора, по малкия екран го споделям това, някой като че ли ми обърна главата, разкри той.

Нейният взор бе извърнат на другата страна и се наложи да го обръщам няколко месеца, и най-после две деца, добави с усмивка Христо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР